Ahojte zienky ..mam takyto problem ..teda ani neviem ci je to problem alebo normalne ..menstruaciu mavam pravidelne kazdy mesiac ale len 2 max4 dni a strasne slabucku je to niekedy len take spinenie mozno dva krat do dna vlozka mi je zbytocna nikdy ma ani nebolelo brucho ..a co sa tyka farby niekedy to vobec nieje prirodzena farba ale taka bee ciernohnedo cervena ..neviem uz 10. okov sa vyberam to riesit k lekarke no lahostajnost je silnejsia 😒 nedavno som bola na verejnom wc a bola tam fuj na zemi hodena vlozka 😠 neviem niekedy su zeny horsie ako muzi ... Co som postrehla bolo ze bola totalne skrvavena na rozdiel odo mna ..tak som sa rozhodla ze vas poprosim o rady ako je to s vami mam ist k lekarke?? Ci je to normalne dakujem za reakcie ... A ospravedlnujem sa ak som napisala nieco nevhodne dakujem
toto musí riešiť doktorka už dávno mala....lahostajnost nemôze byt silnejsia.
ja taky problem mam ale len 4-5 mesiacov, tiez som to ignorovala lebo som mala normalnu a fungovala do nedavna ako hodinky.... juj reku ako fajne menej starosti ale potom mi kamoska povedala ze jej kamoska mala to co ja a boli to cysty a museli ju operovat tak ma nastrasila tak som bola v stredu u dokiho, nastastie cysty to nie su ale nieco insie len si uz nepametam nazov vysvetloval mi ze ked je zena starsia tak uz sa nerobi tolko vajicok a tiez nie su kvalitne tak s tym to ma nieco spolocne, tak mu vravim ze ked nie su to cysty ci to nenechame tak ze mne to takto vyhovuje a on vravel ze po case sa to moze tak obratit ze budem non stop krvacat, vraj to ma 10% zien nieco s maternicou to je tak mi dal tabletky musim ich brat 10 dni za mesiac a potom by sa to malo po takych 3 mesiacoch upravit ak chces zistim meno tej choroby ci co to je.... ale urcite by som slka k dokimu.... vravis ze to mas 10 rokov to nechodis 10 rokov ku gynekologovi? ja chodim minimalne raz za rok
@bronia13 dakujem za radu a jasne ze chodim kazdy rok ku gynekologicke no nikdy som nic neriesila ..nic ma nebolelo a ani som nesla vykrvacat ako poniektore kamosky tak mi to prislo ze som jedna z tych stastnych c
co tieto starosti nemaju ...no asi sa odhodlam a pojdem sa poradit ci je vsetko OK dakujem
@nicolleta1111 ja to mám tak isto celý život, a to mám pomaly 37. iste, choď k lekárke pre pokoj duše, ale ak ti povie, že všetko je ok, buď rada, že menzes je taký slabý 😉
@nicolleta1111 slabé krvácanie môže byť spôsobené aj anémiou, možno máš málo železa. Ale určite by si toto mala konzultovať so svojím gynekologom.
@nikawero12
@maria1989 dakujem baby 🙂
@nicolleta1111 ja som mala taký tzv menzes ako pubertiačka,ale sama som sa dovtípila,že tam niečo nehrá.Moja tzv menštruacia prestávala byť aj pravidelná a mala som ju každý 3mesiac aniekedy ani to.U mna sa potvrdila anovulácia a hormonálne problémy.Ale zas mala som obdobie ked som ju mala dosť pravidelne a pýtala som sa lekárky či môže byť aj taká a ona vravela,že ano .A v tvojom prípade ked je pravidelná tak by to mohlo byť ok,ale ako sa poznám tak by som šla k lekárovi aby som sa poradila a nech ma vyšetrí aj hormonálne aked chceš mať detičky tak možno by nebolo na škodu zistiť či ovuluješ.