Slabosť susedky

mirka125000
1. okt 2022

Pekný deň prajem je u mňa suseda a poprosila má aby som sem napísala a špirála sa že či má niekto skúsenosti stým čo susedka ráno vstane všetko je v poriadku upratuje varí a vždy poobede má silné nohy od kolena po členky a ruky od paliet po zápästie a má pocit taký že keď potôčik hlavou tak akoby sa pohlo rovnako s hlavou jedáva normálne tak ako má na vracanie jej není hlava ju nebolieva neodpadavam pocit opilosti že jej zmizol raz na 3-4 dní a potom sa jej znova objavil lekári jej povedali po prepustacej správy že nevyzerá akoby bola nejako chorá podľa vysledkou ma to 3 mesiace stým bojuje

pondelok01
1. okt 2022

@mirka125000 s cim bojuje, co jej vlastne je? Poobede ma silne nohy od paliet, a ked otoci hlavou tak ma pocit, ze jej potoci hlavou? Ak ma pocit opitosti, a nic nepila, tak smer neurolog.

ikonica
1. okt 2022

Este raz si to po sebe precitaj a poopravuj a pouzi aj bodky ak sa da....

kitycat
1. okt 2022

Ak susedka aj pisala text, tak mozno MRI mozgu... Ak si to pisala ty, tak tiez..

Ale hadam, ze ma nejake opuchy? Zeby mala dnu? Mohla by si to este raz napisat?

darinkaninka
1. okt 2022

@mirka125000 Opuchy nôh a rúk? Cievne? Reumatologia?

mirka125000
autor
1. okt 2022

@kitycat ja som v pohode suseda ma poprosila napísať sem poobede ju vždy chytí slabosť nochkeď otočí hlavou do prava alebo ľavá tak sa to zatoci snu ale vraj že nie tak silno že odpadne také slabé ja som v pohode úplne

0silvia0
1. okt 2022

@mirka125000 a s tymi paletami co? 😵 Manualne pracuje?

guliver19
1. okt 2022

@mirka125000 vychodila si ty aspon zakladnu skolu?

nikdenikto
1. okt 2022

Keď začneš používať čiarky a bodky snáď aj niekto poradí. Naozaj si ten text ešte raz po sebe prečítaj....

danica2711
1. okt 2022

@mirka125000 ty budeš v pohode až keď dokážeš dať dokopy súvislú vetu, najlepšie aj s použitím interpunkcie. Z tvojho textu netuším, čo to tvojej susede je, ani keby som bola neurológ, internista a jasnovidec v jednom

deti95060810
1. okt 2022

aj by som poradila, len prečítala som si to už 2 krát a stále neviem poriadne o čo tam ide...
text nedáva hlavu ani pätu...

danielle21
1. okt 2022

aj ja to mam raz za čas, aj bolesti nôh, myslím si ze je to z chrbtice, idem s tym na neurologiu, takže uvidím ci niečo zistia

katkaseiner
1. okt 2022

predpokladam ze to cele pises z mobilu a ten ti fantasticky prepisuje slova (len sa domnievam). Plus by bolo fajn davat vety, pripadne aspon oddelovat myslienku ciarkou. To fakt pomoze v pochopeni problemu. Na druhej strane my tu nie sme lekarky, cize idealne ze by suseda zbehla v pondelok k lekarke/lekarovi a ta/ten by zhodnotil ci netreba nejake speci vysetrenie u neurologa, ci ineho lekara... vies, ked my tu napiseme ze pomoze skocit hlavicku do studne, tak ju ta tvoja suseda skoci?

struhanka
1. okt 2022

@mirka125000 Chceli ste napísať toto?

Pekný deň prajem. Je u mňa suseda a poprosila ma, aby som sem napísala a spýtala sa, či má niekto skúsenosti s týmto. Susedka ráno vstane, všetko je v poriadku. Upratuje, varí a vždy poobede má opuchnuté nohy od kolena po členky a ruky od palcov po zápästie. Má taký pocit, že keď pohne hlavou, akoby sa niečo pohlo zároveň s hlavou. Jedáva normálne tak, ako má. Na vracanie jej nie je, hlava ju nebolieva. Neodpadáva, pocit opitosti jej zmizol raz na 3 - 4 dni a potom sa jej znova objavil. Lekári jej povedali po odovzdaní prepúšťacej správy, že podľa výsledkov nevyzerá, akoby bola chorá. Bojuje s tým 3 mesiace.

elizabet173
1. okt 2022

@mirka125000 nerozumiem reči tvojho kmeňa

kitycat
1. okt 2022

@mirka125000 ked si pozriem tvoje predosle temy, tak aj pochybujem, ze problemy ma suseda..

luccija
1. okt 2022

@mirka125000 krcna chrbtica tie zavraty
A opuchy...riesit u cievneho chirurga.Kolko ma rokov?nema DNU ci krcove zily?

mima1
1. okt 2022

Ale inak secko v poradku,zemaky v radku

0silvia0
1. okt 2022

@mima1 zemaky uz by mali byt z radkov ven, ne? 😀

selena_luna
1. okt 2022

Tocenie hlavy, pocit opilosti to moze byt vertigo, ale opuch koncatin neviem 🤷‍♀️ smer lekar a nenechat sa odbit.

mikadooo
1. okt 2022

@mirka125000 ahojte, prepúšťacia správa znamená, že už niekde s tým bola hospitalizovaná, že? Kde a čo skúmali? Možno z tohto hľadiska je všetko v poriadku, ale z iného nie. Môže to mať veľa príčin. Napríklad sa jej zmení tlak. Alebo problém s cievami. Alebo porucha niekde v strednom uchu, aj z toho človeka motá. Najlepšie, keď napíšeš, čo už absolvovala, potom sa ľahšie bude radiť, lebo vieme, že v tomto a tomto príčina nebude. Preklad pre ostatných:
Pekný deň prajem. Je u mňa suseda a poprosila ma, aby som sem napísala a spýtala sa, že či má niekto skúsenosti s tým, čo susedka. Ráno vstane, všetko je v poriadku, upratuje, varí a vždy poobede má silné (opuchnuté?) nohy od kolena po členky a ruky od prstov po zápästie. A má pocit taký že keď potočí hlavou, tak akoby sa pohlo všetko s hlavou (predpokladám závrať?). Jedáva normálne tak ako má, na vracanie jej nie je. Hlava ju nebolieva, neodpadáva, pocit opilosti že jej zmizol raz na 3-4 dni a potom sa jej znova objavil. Lekári jej napísali do prepúštacej správy, že nevyzerá akoby bola nejako chorá podľa vysledkov. Má to 3 mesiace a s tým bojuje.

Ďalší príspevok: ja som v pohode. Suseda ma poprosila napísať sem, poobede ju vždy chytí slabosť, a keď otočí hlavou do prava alebo ľava, tak sa to s ňou zatočí. Ale vraj že nie tak silno, že odpadne, také slabé. Ja som v pohode úplne