Baby ahojte, som 5 dni po porode a cítim sa super, teda až doteraz. Je veľmi teplo a ja sa už druhý deň strašne potím, leje sa zo mňa. Dnes pri odchode z pôrodnice, teda už pri chystaní a balení som pocítila slabosť, leje sa zo mňa, oblieva ma studený pot a trasú sa mi ruky ako šialené. Mali ste niekto niečo podobné? Je to ok? Spomenula som to pri odchode sestričke a povedala, že je to normálne, že čo chcem po porode😅
Ano, hormony. Mala som to po oboch porodoch
Ja som toto mala aj vo februári, som myslela ze som v saune na par sekúnd, potom zas chlad, zas teplo a pot 🤣
Hormóny naplno.. to ešte pekných pár dní potrvá.. môj ma dnes 8 týždňov a potim sa stale v noci🫣
Nezabudaj pit veľa tekutin, polievky su tiez super, minerály doplnat co vypotis.... aspon magnezko si davaj
Bohuzial chvíľu potrva kym sa hormony ukludnia
A nebolo to z toho balenia a vedomia ze idete domov a bude to uz " na vas" bez pomoci v porodnici?
počkaj,čo ešte zažiješ v prechode😂
Ja som sa po pôrode aj 3x v noci prezliekala. Normálne som mala vlasy mokré ako keby som vyšla zo sprchy a nočná košeľa mokrá ako keby som v tej sprche bola aj s nou 😅 trvalo to cca 2 týždne
Telo ešte rieisi vo veľkom hormóny a preto pot a trás. To prejde.