Ahojte ,od soboty pociťujem neskutočnú únavu ,som bez energie úplne ,dnes mi je normálne akoby som mala odpadnúť občas ,cítim sa úplne mimo od soboty ,ja nerozumiem z čoho to môže byt :( doteraz som mala toľko energie že toto je nevysvetliteľné ,mám aj ovulaciu ale neviem ci toto môže mat nejaký súvis totižto doteraz nič také som nemala ..nie ste niekto na tom podobne alebo čo to môže byt …
@werony_n tlak mám v pohode ,a vody pojem dostatok ,magnezium tiež uzivam
Je to z tepla , dnes som cely deň mala vybavovačky po meste a som rada, ze som sa doplazila do auta co sa mi motala hlava. Cez víkend ani nehovorim. Pi veľa vody, lež v tieni doma a magnezko
Nemala si posledny menzes silny? Mne sa takto prejavila anemia, a hodnoty boli rovno na hodpitalizaciu a transfuziu krvi...
aj ja sa tak citim, pol dna som sa preberala, dokonca taka unava a malatnost na mna dolahla, ze mi spadli klientove zmluvy, absolutne som isla s 0,1 percentom energie do roboty, nevedela som sa prebrat, sustredit, normalne sa tesim, ze je zajtra volno a konecne nemusim do otrokarne
Keď to na teba príde aký máš tep (resp HRV?)
Cukor si si merala?
Nemáš problémy s trávením teraz?
Môže byt, ze máš nízky tlak, je horúco, možno si nepila dostatok vody, prípadne doplniť magnézium