Ahojte, už asi tyžden mam problemy s pocitmi v mojich rukach a nohach … Ide o to že ruky a nohy nejak netrpnu no mam v nich akoby taku slabosť a pocit ako keď si ruku prisadnete a štekli vas v danej koncatine.. čital som že to môže byť skleroza multiplex alebo ine važne neurologicke ochorenia a tak isto to môže isť od chrbtice alebo vraj aj stres a uzkosť no neviem či toto prave su priznaky stresu . Potom keď som sa dočital o hroznych diagnozach tak sa aj moje telo zblaznilo , dostal som triašku …Bol som u obvodnej ta mi dala vymenny list k neurologovi,no čakacie doby su hrozne dlhe a neviem si predstaviť že mam na vyšetrenie čakať mesiac alebo aj viac …
aj ja som to mala z tetanie. Velmi neprijemny pocit. Uzivaj denne magnezium, aj ta ukludni a mozno aj pomoze do casu, kym pojdes na neuro. Ale ano, cloveka hned napadne to najhorsie.
objednaj sa do súkr. centra ... tam dostaneš rýchlejšie termín.
ja mam tetaniu a toto mam z nej.
Keď si dostal triasku a úzkosť, tak to máš najskôr tetaniu, psychiku.Hlavne nehľadaj tie najhoršie diagnózy dávaj si magnézium a b vitamíny forte.
takto sa mi prejavuje tetánia.
Ze si to ty-nas stary znamy?
áno, presne. A sem-tam také mravčenie, niekedy ako drobné ihličky, niekedy len pocit akoby stuhnutosti/únavy svalov na rukách/nohách (to už skôr keď mi tetánia pár dní trvá, resp. mne ju spúšťa stres, tak to môže byť aj stres, ja to nejako už rokmi nerozlišujem 🙂 ), točenie hlavy, pocit neistoty/nestability, bolesti hlavy, úzkosť, ... j
Ja mám toto z tetánie