Slabinový pruh

7. jún 2024

Ahojte, 3 rocny syn bol operovany na slabinovy pruh pred cca 3 mesiacmi. Teraz som si ho vsimla na druhej strane. Stalo sa vam to? Aku mate skusenost, zvykne sa to po operacii este vracat? Medzitym bol na inej operacii, ta bola nastastie relativne kratka. Toto mu budu tiez urcite operovat. Som z toho uz dost nestastna. Bude mat 3 operacie za polroka. Tu prvu s pruhom dost zle niesol, trvala skoro hodinu a pol, lebo mal v pruhu zamotany aj semennik. Dostal dost liekov aj po operacii, pred nou oblbovacku. Teraz mu urcite budu robit aj druhy semennik, lebo mu vyskakuje hore.

ankare
7. jún 2024

Nápis do skupiny Zdravotníci na MK

yelena159
7. jún 2024

Ja som bola operovaná na slabinový pruh keď som mala 9. Odvtedy sa mi nevrátil, ale počula som, že sa u niekoho môže vrátiť po mesiacoch, či rokoch.

jamidea
7. jún 2024

Ja v 9 rokoch. Ked mi robili slepak v 35, povedal lekar, ze mam na druhej strane malilinky pruh, ale ze to by ani u seba neriesil. Z coho to ma? Ved to nevznikne len tak pre modre oci.

iwesska
7. jún 2024

Ano,aj moj bol operovany ako babatko. Mal to len na 1 strane a povedali mi,ze sa rozhodli,ze zoperuju aj druhu,lebo ze ked je na jednej,casom sa spravi aj na druhej,tak aby nemusel 2x do narkozy. Skoda,ze vam to nepovedali. Ine,ako zoperovat to znova sa zial neda.

autor
7. jún 2024

@yelena159 no muz ma kolegu a tomu sa to vracia pravidelne. Toho sa obavam dost.
@jamidea prvy bol vrodeny. Ale vsimli sme si to az prednedavnom. A teraz neviem. Este sme neboli u lekara, ale vidim a citim, ze ho tam ma. Mozno aj toto bolo vrodene a vyskocilo to az teraz. Inak mi vravel chirurg, ze pruh vznikne pomerne lahko.
@iwesska toto mi veru nepovedali. Mozno mu nechceli robit aj druhu stranu, ked ta prva uz bola aj tak komplikovana. Neviem. No stve ma to, lebo dalsie stresy pre neho.

autor
24. jún 2024

Ahojte, synovi nakoniec s druhym slabivym pruhom zoperuju aj pupocny. Neviete niekto, preco tie pruhy vznikaju a ci sa to da ovplyvnit? Budem sa pytat doktora, dnes som zabudla.