Ahojte babule neviem či sa to sem hodí alebo to sem pasuje ,ale skúsim to a dúfam ,že mi budete vedieť aspoň trošku pomôcť či len poradiť . Začnem takto mám nepravidelný cyklus no 7.11 som dostala presne na čas v ten deň som začala brať antikoncepciu po prvý krát , na druhý deň brania som zvracala ale dalsiu tabletku som nezobrala no dalšie dni ako ju beriem je všetko v norme , nezvraciam až na jednu vec menštruácia mi skončila 14.11 , s partnerom sme mali v ten večer p. styk trošku ( poviem to takto možno aj škaredo) mu ušlo , troška ma napustil pri vyťahovaní hneď na začiatku , po p. styku som cítila mokro no zistila som ,že to bola krv nebolo jej veľa , bolo to naozaj slabé krvácanie. Ráno mi začalo byť veľmi zle no potom to prešlo, na druhy deň som od rána nemala nič až na dalši p.styk a to som znova krvácala , KRVÁCAM LEN PO POHLAVNOM STYKU!!! Občas ma pobolieva podbruško ľavá strana ☹ ☹ ☹ ☹ je to strašná bolesť , kríže ma k tomu ešte bolia. Teraz mam dilemu z dvoch vecí či antikoncepcia je účinná a či neostanem v tehu a neviem si vysvetliť krvácanie po pohlavnom styku ( čitala som si rôzne fóra) ,že to môže byť nejaka ranka na krčku alebo či to je ovulácia kedže nikdy neviem pri mojom nepravidelnom cykle ako čo mám. K lekárovy sa chystam , chcem ešte vedieť Váš názor či nejaká z Vás to nahodou nepreživala tak ako ja , proste obávam sa troška o zdravie ☹ ☹ 😔 Ďakujem vopred za odpovede!!! <3 🙂
ahojky baby chcrla by som sa spitat ci je mozne minuli mesiac soma mal mrsku mala som 4 dni a tento mesiac som mala len dve dni dost silne a treti den len kavapki mohlo byt tehotenstvo stale som hladna a zaludok ma boli pred co som dostal mrsku a na druhi den som mala poriadne bolesty brucha aj cajecnika
V pripade ze krvacas castejsie po sexe, bude ti musiet momoct lekar..to mas najistejsie, urocite to je lepsie hned zistit
Pravdepodobne to bude nasledom pohl. styku, neznepokojovala by som, ak sa to neopakuje. V pripade ze krvacas castejsie po sexe, bude ti musiet dovod povedat lekar.Myslim, ze kazdej zene sa raz za cas stane, ze po sexe spini.