Ahojte...prosim poradte. V pondelok mi skoncil menzes. V utorok vecer som zacala trosku spinit a vysla zo mna zrazenina...do rana som este spinila. Potom streda a stvrtok bol pokoj a teraz vecer zasa po utreti papier trosku krvavi. Snazime sa s muzom o druhe babo...mam problem s otehotnenim....tak slefujem ovulku a posledny den cyklu som zacala pit dvakrat denne inofolic. Pobolieva ma trosku aj v podbrusku. Sestricka u lekara ze mam pockat do utorka ci sa to bude opakovay...ale aj tak....mala ste to niektora? Dakujemmmm
Neviem či je ešte aktuálna táto téma aj ja mám taký istý problém. Minulý mesiac mi prišla menštruácia skôr a tento mesiac trošku meškala. Koľko dní to neviem povedať pretože mám nepravidelný cyklus. Dneska už som mala mať pokoj s krvácaním a ešte sa mi objavil hnedkastý výtok. Pobolieva má stále v podbrušku inak nemám iné príznaky. Neviete mi poradiť čo to môže byť? Môže to byť nachladnutie alebo nedaj Bože tehotenstvo? Neužívam žiadnu antikoncepciu len sa orientuje na podľa výtoku občas aj podľa krčka maternice ktorý je teraz vysoko a tvrdý a to dneska mi skončila menštruácia. Ďakujem za každú odpoveď 🙂
@polariso ahoj;mala som podobny problem.lekar mi povedal, ze sa mi nedobre odlupuje sliznica pocas menstruacie preto tie dodatocne krvacania. Pila som potom pravidelne caj z alchemiky a upravilo sa to. Vyskusaj.