Chcem sa opýtať: Mám tretie dieťa. Ms po šestonedelí prišla ihneď. Odvtedy som ju mala len raz nepravidelnú meškala dva týždne posledných dva krát úplne presná. Dokonca viem kedy mám Ovuláciu ako na hodinky. Tento mesiac sa mi stalo, že som mala kvasinky poznám ten pocit dala som si Canesten tabletku nemyslím si, že to má nejaký súvis, ale asi za dva dni som začala akoby špiniť.... Proste svetlá krv. Na vložke si tu všímam už tretí deň nie je to bežné krvácanie skôr ako keď ti už končí Ms proste máličko ale je dostatočne.... Došlo to v deň, keď mávam normálne ovuláciu. Môže to byť z ovulácie? ALe to si tiež nemyslím.... Nemám žiadne bolesti raz sa mi to stalo mala som cystu, ale to boli aj bolesti také pichanie to teraz nemám... Ms mám dostať o dva týždne... Neviem čo mám robiť len čakať? Mali ste to? Už by sme si dali aj sexík, ale neviem čo sa tam dole deje...🙂 dik za každú skúsenosť...
Ja som tiez raz mala taketo spinenie v case ovulacie, dr. mi po telefone kazal, aby som si kupila Ascorutin. Spinit som sice prestala, ale ms mi neprisla, iba som mala bolesti a nakoniec to bola cysta. Bud asi zajtra zavolaj svojmu gyn. alebo skus ten Ascorutin 2x1.
Ja som tiez myslela, ze asi cysta ale bolesti nemam vôbec ziadne tak neviem co to je niekedy mam pocit, ze mam stale kvasinky nedoliecene inokedy zas nie neviem pockam a uvidim snad to prejde...
@sylwi23 samozrejme ze to mozes mat aj z ovulacie..... Mne sa tiez zmenili priznaky par mesiacov po porode.... Dovtedy som ani nevedela kedy mam ovulaciu, asi pol roka po porode som zacala mat ovulacny hlien a bolesti vajecnikov, ale aspon viem kedy ju mam :D .... Je vela zien ktore maju aj spinenie alebo slabe krvacanie pocas ovu .... Nejak moc by som sa asi nestresovala 🙂
Aha tak ja viem uz 5 rokov kedy ovulku mám, ale toto som ešte nemala ja mám pocit že ziadny hlien nemám len slabé krvácanie vyzerá to trocha ako špinenie ale nie hnedé ale asi máš pravdu nechám to tak telo si nejak poradí samé a 30. uvidím či to bola ovulka.Tak dakujem
Zabudla som napísať malá má 5 mesiacov. A MS som mala už dva týždne po šestonedelí. Niečo také som nemala ani na začiatku.