Slabá imunita mladého dospelého človeka

janetinka
7. apr 2014

Prosim vas, co mate odskusane na imunitu, ked je velmi velmi slaba u dospeleho mladeho cloveka. Malo bielych krviniek a caste zapaly pluc. Nieco naozaj osvedcene. Dakujem velmi pekne.

somjankad
7. apr 2014

u dospeleho neviem,ale brava to aj kamoska... moji maju z imunologie-starsi syn 12 rocny imunor a dcera isoprinosine mozes sa skusit nato opytat lekarky... len pri imunore-je rozpisane davkovanie na zaklade imunoprofilu-cakali sme za vysledkami tri tyzdne-prv sme brali kazdy druhy den-teraz sme vo faze-raz za dva mesiace...a chory od vtedy nebol,vkuse uz rok... je to drahe,ale nam to pomohlo

ajkapajka1
7. apr 2014

@janetinka
To ze je oslabena imunita a niekto si kupi lieky na imunitu vec isto neriesi. Viete preco tak telo reaguje?Aka je pricina?Zbytocne vyhodene peniaze ked nie je liecba cielena. Ak chces, nech s nim skocia do jedneho centra celostnej mediciny v BA alebo KE,kde sa na neho pozrie lekar odbornik na celostnu medicinu. Vysetria ho celeho na komplet. Stoji to 15€ ale budete vediet na com ste. Ak ste zo stredneho SR ako ja, u mna bola ich kolegyna, ktora prisla ku nam domov, urobila vysetrenie , ktore ma vyslo na 5€ v pohodli domova a ak sa nejedna o nieco vaznejsie, co by bolo treba postupit lekarovi ,kde vas doporuci , tak vam vie aj ona poradit, co mate vyskusat. Staci sa len objednat. Doba sa meni a ide dopredu, konecne sa tu aspon niekto priblizuje sluzbam jak na zapade 🙂 nie ako nasi obvodaci, napisu si ze od 12,00 navsteva pacientov, ale kazdy vieme,ze ich stretnete behat po obchodnych domoch a na kavickach 😀D ziadne domove navstevy sa nekonaju, teda aspon u nas je to tak.....

janetinka
autor
7. apr 2014

@somjankad A kto vam predpisal tie lieky? Alergolog?

@ajkapajka1 Do KE by to mala najblizsie- ide o moju sestru. Neviete mi povedat nazov toho centra? A z coho pozostava vysetrenie? Lebo jej len stale len beru krv a vytery.

janetinka
autor
7. apr 2014

@ajkapajka1 Dakujem, uz som si nasla o tom nieco, dakujem za koment ale nie je to pre nu- neuznavame homeopatiu a akupunkturu.

somjankad
7. apr 2014

@janetinka objednali sme sa na imunoalergologiu

ajkapajka1
8. apr 2014

@janetinka
tam sa nejedna o akupunkturu ani homeopatiu. Lieci sa tam prirodnymi liekmi ,to ano, ale nie su to homeopatika. A jasne, ved sto ludi, sto chuti. Ja zas zo skusenosti by som uz nevolila alergologiu a uzivanie donekonecna iba liekov na alergiu a sprejov, takto sa nikam nepohnete, viem o com hovorim, sama som bola alergicka - astmaticka 13 rokov a na alergologii mi s tym veru nikto nepomohol. Takze asi tolko zasa moj nazor. A ked si pozries www.drkucera.eu tak k takemuto specialistovi sa tam mozes so sestrou objednat. Nejde o ziadnych rychlokvasenych lekarov....pracuje v zahranici , ale chodi aj do tohto centra v KE ,myslim raz mesacne....ak chces ti poslem cislo na konzultantku.

jodi
9. apr 2014

@ajkapajka1 nechodi nahodou aj do BA niekde ten doktor?dik

ajkapajka1
10. apr 2014

@jodi
V BA a v KE je centrum, kde tito lekari pracuju, poslala som ti cislo do IP, kde sa mozes objednat.

eejuska
19. máj 2015

@ajkapajka1 ahojn prosim ta kontakt na toho lekara

secretadmirer
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
secretadmirer
Odpoveď bola odstránená
Zobraz