Slabá čiarka na antigénovom teste

14. aug 2024

Ahojte,

Asi od nedele som sa cítila nejako divne. Trosku má škriabalo v hrdle, take návaly zimy a tepla a možno aj zvýšenú teplotu ale nemerala som. Dnes som sa pre istotu testovala tak mi vyšla taká slabá čiarka aj mužovi on má len alergiu ako keby žiadne iné prejavy. Myslite že sa to ešte spustí keďže je to už 4. Deň alebo to je už ústup a preto taká čiarka.

Ďakujem. Pýtam sa preto lebo má čaká OPU vramci ivf a neviem či to radšej stopnúť alebo do toho ísť. CAR som informovala a vedia o tom tak sa vlastne rozhodne na kontrole.

autor
14. aug 2024

Tie čiarky sú takéto. Po 20 min boli slabšie a toto je už hodina po.

gabika8855
14. aug 2024

Na farbe ciarky nezalezi ...pokial tam je si pozitivna infekcna

anjelicek26
14. aug 2024

Momentalne covid tak 5 dni, mate sancu, ze uz je to na ustupe a zajtra ani ciarka nebude...drzim velmi palce...

iwesska
14. aug 2024

Kazdopadne mate Covid,nikto ti nezaruci,ze zajtra ho mat nebudete,niekomu trva 5 dni,niekomu 2,inemu 10,takze akekolvek reprodukcne aktivity treba pozastavit.

anjelicek26
14. aug 2024

Covid inak zabija spermie aj na dva mesiace, ale tak uvidite...

autor
14. aug 2024

Ďakujem vám. Prakticky sa dnes cely deň sledujem a nič mi vlastne nie je a to som povedala aj v CAR. Takze keby nie som prehnane úzkostliva tak keby nerobím test tak si myslím že muž má alergiu ktorú bežne máva a ja že je to prejav stimulácie. Je to celé zvláštne… zajtra mame kontrolu tak soˇ zvedavá čo mi tam povedia. Asi nám to nie je súdené jedno ivf som schytala zápal močových ciest potom ďalšie nádchu a tretí Covid. Akože neviem čo si už mám fakt myslieť.

autor
14. aug 2024

@anjelicek26 a neviete či to je hneď alebo až po nejakej dobe? To by nám dosť pomohlo ale neviem nič o tom nájsť.. no ale uvidíme čo nám tam povedia. Ideme síce na polovicu darca a polovicu môj muž kvôli zlému spermiogeamu. On má tak koncentráciu 100 tisíc na ml ale morfológia zla aj pohyblivosť. A vlastne pred tým ivf sa nám ani nepodarilo embryo preto nám už navrhli aj darcu.

anjelicek26
14. aug 2024

Kamoška bola a muž covid dva tyzdne pred tým a s perfektneho spermiogramu našli 3 zive spermie. Skoro sa tam rozplakala. Ze vraj bohužiaľ toto je po chorobe caste, hlavne ak bola aj teplota. O dva mesiace bol spermiogram zasa v poriadku našťastie. Ale tehotna nie je dodnes a nás maly už 5 mesiacov;(

autor
14. aug 2024

@anjelicek26 no tak to je fakt dosť zle.. to asi z nášho tam nebude nič. No každopádne uvidím čo povedia v car asi s tým majú väčšie skúsenosti a keď tak stopneme stimuláciu.. čo iné sa dá robiť.

anjelicek26
14. aug 2024

Neviem,či sa stimulka da stopnúť, ale aspoň sa snažte teda prirodzene, zázraky sa dejú. Aj náš malý je taky prakticky zázrak.

autor
14. aug 2024

@anjelicek26 nie úplne že stopnú len by sa to nechalo vstrebať. Ale zas je mi to luto lebo uz aj lieky niečo stali:/ aj dochádzanie do Brna no proste celé zle. A hlavne keď som asi 4-5 dni do punkcii. A zas snažiť sa veľmi nemôžeme lebo je tam riziko viacpocetneho tehotenstva.. mame veľmi komplikovanú situáciu manžel zle spermie a ja mám PCOS s anovulacnymi cyklami. Vpodstate ovulaciu ako keby som mala len 3 krát aj to počas ivf. Prirodzene neviem otehotnieť bez liekov na rast. Nedozrie mi folikul, mám tam nejakú poruchu v tvorbe FSH.
Pozrela som si Vás profil, máte krásnu rodinku aj malého 😊

anjelicek26
14. aug 2024

To riziko viacpocetneho tehu podla mna az take nebude, ked je ten spermiogram zly. Ja by som to asi riskla, predsalen stimulovat mozete v zivote len par krat, inak sa silno zvysuje riziko rakoviny vajecnikov... Drzte sa, to snazenie je ubijajuce velmi. My sme pred malym prisli o babatko a potom dalsieho 1,5 roka, kym sa nam podaril on, uz sme to vzdali, ten pocit v srdci (a to uz mame deti) je velke prazdno, chapem uplne pocity, ze to teraz kvoli takej "hluposti" ako covid musite zastavit :(

autor
15. aug 2024

@anjelicek26 nakoniec pokračujeme v stimulácii a v nedeľu budem mat odber. Mám kúsok nábeh na ohss tak dúfam že všetko v nedeľu dobre dopadne. Jedine čo nemôžem je ísť na čerstvý transfer skrz toho že som pozitívna. Tak dúfam že ten spermiogram nebude až tak zlý. Zatiaľ prejavy žiadne, tak verím že to tak do nedele ostane. Doktorka mi aj povedala že niekto by sa na mojom mieste ani netestoval a tak by o tom ani nevedeli.
Ďakujem za podporu. Áno máš pravdu je to veľmi náročné, aj to vypočítavania testovanie liečby. Ale čo by sme neurobili preto aby sme držali v náruči mame stvorenie.