Potrebujem poradit ohladom MS. Pred porodom som mala zhruba 4 dni a minula som cca 1 balik vloziek. Po porode som rok MS nemala a potom asi pol roka som mala silny menzes, ktory trval 5-6 dni. Teraz posledne mesiace mavam slaby menzes, 1 den silny, na 2.a 3.den mi stacia 1 max 2 vlozky a potom este 2 dni mam spinenie. Chceli by sme druhe babo, ale obavam sa, ze to nie je v poriadku. Moj lekar je ale dlhodobo PN, zastupujuci
Nie som lekar, ale myslim, ze to je ok. Ja som to tak mavala a mam 3 deti 😁 Menzes kazdych 26 dni a 3 dni 😁 to boka cista parada oproti tomu, ako to mam teraz... Kazdych 21 dni a 5+2dni...
Tak si asi z tych stastnejsich. Moja svagrina aj segra tiez mali silnejsie ms a teraz po porodoch maju ledva 2 dni a aj to slabunku. Ja naopak. Aj po tretom porode stale silna, 5 dni,niekedy aj viac.
@zeytin tak super, ja som mala teraz tiez iba 25 dnovy cyklus. Este kojim malu, neviem, ci kvoli tomu sa nedari druhe, alebo kde je chyba...
Sila a intenzita MS sa môže v priebehu života ženy meniť (pozorujem to i sebe). A hlavne vplyvom hormonálnych zmien. Niekde som raz dokonca čítala, že sila a intenzita krvácania (pokiaľ nejde vyslovene o extrém) nemá vplyv na plodnosť ženy. Podľa mňa je to u teba o.k., ale na tvojom mieste zvažujem zmenu gynekológa a pre istotu by som s ním ten problém prekonzultovala.
@snehulienka82 ja som otehotnela aj pri kojeni, ale vplyv to podla mna mat moze, predsa len su to hormony... Neuvazovala si o odstaveni dietatka?
Aj mne sa menštruácia dosť často mení. Keď som bola mladšia, tak som mala pravidelnú a aj mi rovnaký počet dní trvala, no teraz už vôbec nie. Myslím, že nie je dôvod na paniku🙂
@zeytin ale co by niebolo, ale mala potvorka chce furt cucat... myslela som, ze ked bude mat 2, tak skoncime, ale ona nie a nie
@titla dakujem, skusim niekoho najst.
... riesi iba tehotne zeny. Asi by som mala najst noveho gynekologa?