Skúsili ste lieky na zmiernenie chuti na cigaretu?

natyadko
23. aug 2012

Ahojte mamulky

Som fajciarka a denne vyfajcim vela cigariet. Nemam pevnu volu s tym prestat kedze u nas fajcia vsetci. Chcela by som vediet ci niektora z vas si zakupila nejake lieky na zmiernenie chuti na cigaretu. Ci sa vobec oplati do niecoho takeho investovat a ucinok bude nulovy dakujem poradte

luciferkax
23. aug 2012

Ja som neskúšala, skúšal známy, akosi nepomohli, všade ti píše, že pevná vôľa je základ 😒 😒 😒 😒 ak mám pravdu povedať, som 5 rookov "nefajčiar" a stále ma to ťahá, ked osm nervozna, ked mám ťažký den, zobrať cigaretu, zapáliť si, no poviem si "kojím, nezačínam", predtým som bola tehotná 🙂
Len dvakrát som nemala chuť na cigaretu - raz, ked som v nervoch vyfajčila pol krabičky naraz, fuj, tak mi bolo zle! A druhýkrát, ked som mala ranné nevoľnosti :D :D

zuzulienka1973
23. aug 2012

@luciferkax Dam ti radu pokial dojcis si nezapalis,to je normalne ale ked prestanes dojcit neskusaj si zapalit lebo zase zacnes.Moja skusenost.

luciferkax
23. aug 2012

@zuzulienka1973 Ved viem, že ked začnem , tak zas sa bude prestávať ťažko.. braánim sa :D teda priznám, občas "zapálim" cigaretu švagrovi, ked ide fajčiť, ale viac nieeee :D :D

zuzulienka1973
23. aug 2012

@luciferkax prosim neskusaj to ani raz potiahnut,nezbavis sa toho ver.Ja so si povedala ze len skusim jednu ako chuti po dlhom case.A potom sla druha ,tretia atd.Ked si uz tolko vydrzala neskusaj,neskusaj a este raz neskusaj.Keby som chcela prestat musela by som asi znovu otehotniet.

luciferkax
23. aug 2012

@zuzulienka1973 viem, len keby to niekedy bolo také ľahké :/ niekedy ma už fakt brzdí len to, že si nemám kde alebo ako kúpiť cigarety 🙂

nikolko154
23. aug 2012

ja som tiez veeeeeeela fajcila.bala som sa ze ak porodim nebudem moct kojit lebo som nemala volu prestat.a stala sa taka vec ze som porodila a nefajcim.zrazu to prislo samo.vobec nemam chut na cigaretu.neviem si to vysvetlit.kojim a som stastna

zuzulienka1973
23. aug 2012

@luciferkax vydrz to a bude dobre,povedz si ze ked si to uz tolko vydrzala vydrzim este mesiac potom druhy atd.Tie chute budu ale budu to len chute ziadna ciga.Ja sa teraz chystam na ten pristroj proti fajceniu co ta napichnu na nejake elektrody chi-chi potom ti napisem ci mi to pomohlo

tinki
24. aug 2012

@natyadko musíš chcieť prestať. Keď nechcešn naozaj, tak neprestaneš. Je to v hlave. Povedz si prečo chceš a tiež prečo nechceš. Ja už 6 rokov nefajčím a tiež mi občas zavonia a dala by som si. ale nezačínam. Načo, keď som už raz prestala... A vôbec, fajčiari už na mňa pôsobia ako "alkoholici". Otroci vlastnej závislosti..
Musíš zmeniť uhol pohľadu..
Držím palce. 😉