Dobrý deň. Odsúdite má máte na to právo napriek tomu sa chcem priznať, vyspovedať sa pôjdem tiež. Stredu a (minuly týždeň) sa oslavoval veľký úspech a ja som skúsila zakázanú vec, drogu. Nebolo toho veľa ani malo, nie som na seba hrdá prisaham , vrátila. S som čas keby som mohla. Nie som žiadna zavislacka, občas si doprajem vínko doma pri telke ( dvakrát fo mesiaca ). S drogami som mala skúsenosť ako sprostá 20tnicka ale tiež v duchu vyskúšať , nikdy som nebola závislá a skúšala som marisku a podobne veci tak 5 krát v živote spolu s týmto posledným. Teraz mi však mešká menzes pomaly štvrtý deň, mam nepravidelný cyklus, ale takto dlho mi nemeškali ... moja otázka teda konečne k veci znie, ak som nebodaj tehotná , či to mohlo bábätku ublížiť. ... ospravedlňujem sa ešte raz
Ak ti este len teraz meska menzes, znamena to ze ak si tehotna tak niekde uplne v prvych tyzdnoch. Ja som sice neuzivala drogy ale lieky kt sa nesmu v tehotenstve. A dr mi povedal ze na zaciatku vacsinou plati pravidlo vsetko alebo nic. Cize keby drogy/lieky vyvoj embria nejak hned na zaciatku poskodili tak sa vacsinou proste potrati. Preto je najviac potratov do 12tt. Zdrave embrio sa vacsinou udrzi. Drzim ti palce aby to rak bolo ako si prajes🍀
Ak si otehotnela prave vtedy, ked si vzala drogu(nevieme aku), tak to zrejme neuskodi.
AK si tehotná, este nebude gestacny vak napojený na tvoj obeh,a teda nic sa k plodu nedostalo...tak nejako mi to gyndos vysvetloval, ak som to poplietla, hádam ma niekto opraví. Ja som sa po pol roku neúspešného snaženia o babo, snazila nepit,no nedarilo sa tak ked sme sli do divadla dala som si aperitiv,a vínko....to bol piatok (december 2019), a v sobotu som vydrulila sama fľašku sampusu, bol nejaky divný vôbec mi nepisalo🤣 nič....no sok prišiel vo štvrtok ked som si len tak z nudy,a ze som mala doma 20 testov,jeden urobila a dve čiarky...hned v piatok som bola u lekára a ten ma tam ovieval uterakom,nech nepanikarim....syn ma 8 mesiacov,je zdravý...
Ty už ale kasli na drogy celkovo,ci si ci nie tehotná... držím palce.
co za drogu?