Dobrý deň prosím vás má niekto skúsenosti zo zivicovimi korunami? Aká dlho vydrzia
@liduska87 myslíš asi horné? Ja som mala, boli krásne, ale u mňa problém bol ten, že škrípem zubami v noci, a prehrýzla som zozadu a skúsala som ich, trošku. Keď si budeš dávať pozor a máš správny zhryz, vydržia, mala som vyše 2 rokov, vydržali by aj dlhšie keby nie toho škrípania zubov. Mám aj fotku tuším
@liduska87 no oni by vydržali aj dlhšie, len zozadu som si tu živicu prehrýzla, a oni mi tam dávali stále bielu blombu, a neviem, nerozmýšľala som, a dala som si kov živica, tie sa mi nepáčia dodnes. A popraskala na nich fazeta zo živice, zbytočne vyhodené peniaze. Mala som si ich radšej nechať tie zivicové a dať vymeniť len tu 1 živicovú korunku , lebo sa mi páčili, ako moje boli. Oni vydržia určite aj dlhšie. Koľko máš za ne platiť?
Ja som sa jej osobne pýtala, hovorila, že proste od cudzích zubárov neberie, robí len tých, čo jej posiela jej zubár. Dáš mi vedieť keď jej zavoláš, či robí aj iných pacientov?
@liduska87 na ktoré zuby konkrétne ti ich majú dať?