Ahojte mate niekto skusenosti so Swisscare kolagenom? Chcem si objednat maju celkom dobru cenu ale rada by som vedela ci je účinný niekto nejake recenzie? Dakujem krasne
@sebaobrana no pozri si. Zloženie, že 400 mg collagenu ved v lekárni majú. Najnižší obsah 2000mg cenou 20e, ja užívam 9000mg.v jednej dávke. A cena je 44e
Aha pozeram 400 je len morsky Ja som myslela ten stévia ten ma 7000mg a mam zlavovy kupon 4e tak preto sa oplati celkom
@sebaobrana on ma 7000mg keď si dáš 2 lyžičky, nenasla som koľko obsahuje 1davka, uvádzajú v 1 dávke 5000 mg nakoniec , a treba si vypočítať na koľko dní ti vydrží piksla
@romea mne vydržal asi mesiac aj niečo jedna dávka má tuším 7g Taze tak na mesiac isto by mal vydržať. Mamine teraz došiel akurát idem objednávať @sebaobrana odkiaľ máš zľavový kúpon? Zišiel by sa😂 😂
@romea Dakujem akurat ta cena 44e je uz dost tento vyjde na 30e. Hlavne som chcela ucinky vediet😉
@sebaobrana ano je to dosť ale zas za ten tvojj pri tom zložení by si dala 60e a druha vec kolagén stačí užívať tri mesiace vkuse každý deň vysoké dávky, do tela dostane dostatočne množstvo a ak si tam aj Vitamín, spomalí stratu Tvorby nového, takže potom stačí udržiava a fáza tak 2-3x za týždeň 1 dávku collagenu a po 45 roku keď nastala menopauza samozrejme teda každý deň
Ja užívam pravidelne a môžem odporúčať určite si kúpte steviu ten má aj super chuť. Nechtz aj vlasy mam oveľa kvalitnejšie. Užívam cca 2mesiaxe ake už po mesiaci bolo vidieť zmenu. Mrknite www.swisscare.sk