Ahojte maminy, určite aspoň jedna z vás má strie ☹ niekde som čítala keď už teda sú na tele ženy, môžu sa od ich vzniku natierať špec. prípravkami aby boli čo najmenej viditeľné.....ale neviem dokedy po pôrode ich treba ošetrovať.......viem že čím sú mladšie tým rýchlejšie ich môžem krémovaním trooošku zjemniť, viete poradiť dokedy ich treba ošetrovať určenými krémami ?
@1stars111 Tak ako vznik, aj vyblednutie a dalsie "spravanie" je ovplyvnene tak z 99% genetikou, z 0.9% dostatocnym pitnym rezimom (elasticita koze a podkoznych vaziv) a z 0.1% vonkajsou starostlivostou. 🙂
Ja som sa s nimi napriklad vyrovnala a nevsimam si ich a ony si nevsimaju mna a je mi dobre 😀
@1stars111 fúha, keď už raz sú, tak veru nezmiznú, ale je pravda, že možno sa zjemnia, o pokožku sa treba starať stále, najlepšie používať regeneračné prírodné oleje, pokožku pravidelne pramasírovávať, dodržiavať pirný režim a je lepšie im predchádzať. Ja ešte okrem toho beriem kolafit na kĺby a ten je dobrý aj na pokožku.
@1stars111 da sa to odstranit laserom ale az ked uz nebudes chcet mat deti lebo pri dalsom tehu ti mozu zase znova vybehnut..takze tie korunky co das na kremy tak setri a potom sup na laser..vraj je super..neviem ja som bola v tom malo percente co nema ani jednu striu po porode..ale zato sunky mam riadne 😀
@1stars111 môžeš ich ošetrovať celý život, isto ti budú vďačné, ale nezmiznú (asi od samej vďačnosti 😎 )