Skúsenosti so Sédatif PC

maruniakovaeva
4. jan 2023

Máte niekto skúsenosť s týmito homeopatikami? Účinkujú aspoň trochu alebo niečo na stres voľnopredajné, nenavykove ďakujem

santiago_segura
5. jan 2023

Jedna téma o tom:
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/sedatif-pc/

Druhá téma o tom:
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/homeopatika-sedatif-pc-skusenosti/

Ale aj mňa to zaujíma tak píšte jej, aj ja si to potom prečítam. Neviem zaspať. Poraďte mi.

deti95060810
5. jan 2023

u nás 0 bodov...
odporúčam magnézium - stres
užívať je potrebné denne a dlhodobo.
Jednu tabl. pred spaním a na to si strekni malatonín - a spíš do 15 min.
ak už nepomôže ani táto komb., tak potom už len niečo na predpis...

konik1402
5. jan 2023

@maruniakovaeva mne to absolutne nepomohlo

stanulienkat
5. jan 2023

Absolutne nic. Placebo malokedy funguje. Ja som skusila-0 bodov.

zuzkaa1991
5. jan 2023

@maruniakovaeva mne pomaha gs Anxiolan na stres vnutorne napätie (zistili mi neskôr aj tetaniu) a magnerot to beriem pocas záchvatu par dni (týždeň zalezi ako dlho som nervózna)

monihru
5. jan 2023

Mne pomohol velmi .. v danom momente som neriesila ci to je homeo/nehomeo .. nakoniec som ho uzivala nepravidelne niekolko rokov a myslim, ze ma zachranil pred tazsimi psycho liekmi. Niekedy zabrala jedna tabletka, niekedy pred spanim, ked mi bolo velmi zle - uzila som postupne aj 5. S navykovostou absolutne ziadny problem.
Persen pre mna uplne nula bodov, do rana som bola hore.

s_o_n_i_k_e
5. jan 2023

@maruniakovaeva ja ho beriem a mne pomaha ale treba ho brať tak ako je napísane a nečakať zázrak ak si niekto dá jednu tabletku za deň, na spánok mi pomáhal aj Persen 🙂 tiež z byliniek

santiago_segura
6. jan 2023

Horšie je keď človek má zle nastavené biologické hodiny. Neviem či vtedy tie perseny a saditivy zaberajú. Je iné keď je dôvod nespavosti nejaká depresia a je iné keď má človek posunuté biologické hodiny. Ja sa viem dobre vyspať ale mám obrátený režim. Som typ sova. V noci neviem zaspať ale ak zaspím tak si pospím aj do poobedia. Žial kvôli zamestnaniu sa to nedá tak potrebujem za každú cenu zaspať večer ale nejde to.

nells111
20. aug 2024

@monihru Ahoj mala si aj úzkostné stavy?