Skúsenosti so samoopaľovacími prípravkami

miriam_s
15. sep 2015

ahojte, aké máte skúsenosti so samoopaľovacími prípravkami ? dcéra potrebuje byť trošku snedá na stužkovú a solárko velmi nechce... vopred ďakujem za rady 🙂

carrie4
15. sep 2015

ja za seba odporúčam. mám veľmi svetlú pokožku a na slnku sa rýchlo spálim, takže sa slnku vyhýbam. len odporúčam vyskúšať skôr, lebo samotná aplikácia chce trošku cvik, aby sa nevytvorili flaky. hlavne začať s minimálnou vrstvou a roztierať, či striekať rovnomerne

barcelona94901
15. sep 2015

Hlavne nech si spravi peeling ,vyhne sa flakom aj samoopalovak z dm je fajn ,mas tam aj rukavice na rozotretie,ak nekupi,jlavne nech si po naneseni kremu umyje poriadne ruky a tak ako ti tu pise ,nie den pred stuzkovou ale skorej ,na druhy,treti krat ,podla pokozky to vyzera super ak chce samoopalovak ,bez pachu musi zainvestovat a kupit v lekarni

seahorse27
15. sep 2015

Ja tie najhorsie, mam na vsetky alergiu...

miriam_s
autor
15. sep 2015

@carrie4 @barcelona94901 ďakujem za rady, vedeli by ste nám odporučiť nejaký konkrétny prípravok ? ako dlho asi vydrží snedosť pokožky po aplikácii ?

silviettaa
15. sep 2015

najlepsi zatial Loreal - mali by mat v DM alebo v 101 driegerie som ho kupovala...najlepsi odtien a ucinok za 1 hodinucca

sheila72
15. sep 2015

Ja mám dobrú skúsenosť s loreal avšak v droférkach som ho dlho nevidela, len na nete, ale aj s alverde z dm....z drahších sú dobré recenzie na la roche posay ale neskúšala som zatiaľ.