Skúsenosti so Saforelle menštruačnymi nohavičkami

lula121
25. jún 2020

Prosím vás, skúšali ste niekto menštruačne nohavičky aj pri úniku moču. Mám taký slabý pri cvičení alebo skákaní 😏🙏
Každá rada ma poteší 🙏🙏🙏

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lula121
autor
25. jún 2020

@viestta čítala som že sú výborné saforelle a veľmi pohodlné ako normálne nohavičky tak preto sa pýtam či s tým má niekto skúsenosti

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bbett
25. jún 2020

@lula121 áno ja ich používam aj pri cvičení na trampolíne a vydržia snáď všetko.

marietta0
25. jún 2020

Ano, pouzivam ich pocas vzdusnej akrobacie aj workout. Su spolahlive a diskretne, v satni to nikto nevidi, neriesi. Presne viem co myslis.

monika_mm
25. jún 2020

@lula121 odporucam👌, tie Saforelle mam prioritne na menzes, ale priznávam ☺️ pouzivam ich aj na slabý unik moču pri cviceni. Mam v nich lepsi pocit, nic necitit a v poho sa venujem bicyklovaniu ci behu😉

lula121
autor
25. jún 2020

@monika_mm prosím koľko vydržia, aj sa cítite pohodlne ☺️

lula121
autor
25. jún 2020

@viestta cvičím ale tak sem tam keď skacem atd. Je to tabu len myslím že by som sa cítila bezpečnejšie keby som mala nohavičky ktoré sú prirodzene ako tie čo sa dajú predpísať

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lula121
autor
25. jún 2020

@viestta ďakujem za radu určite vyskúšam 🥰

marietta0
25. jún 2020

@viestta Tebe sa podarilo o uplne odstranenie inkontinencie cvicenim? Ja cvicim uz 8 rokov, ale 100% tne to nie je. Dokonca som uz aj skusila venusine gulocky. Pri skakani, lyzovani, ked som dlho v chlade to proste nejak unikne, ...

marietta0
25. jún 2020

@lula121 Verim, ze budes spokojna, ja ich pouzivam asi 2 ci 3 mesiace a su fakt super. Ale zaroven aj posilnujem panvove dno cvicenim.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
monika_mm
23. júl 2020

@lula121 v pohode ich nosim 8 hodín, ale zvládli by aj viac počas slabych dni.

monika_mm
23. júl 2020

Baby, prave maju akciu na nohavicky Saforelle ;) na FB stranke zDRAVÉ ŽENY je uvedene, ze treba zadat promo kod: LETO a k 2ks nohaviciek dostanete intimny gel!

bbett
24. júl 2020

@monika_mm Super, dik za tip. Kúpim sestre bude mať národky.

somtoja2
9. okt 2020

Kolko prani vydrzia take nohavicky pred tym, ako sa rozpadnu? Moc je predsa len trochu agresivny....

somtoja2
2. dec 2020

tu je celkom pekné video testovania absorpcie nohavičiek

https://www.youtube.com/watch?v=3dAP2dlsPns
motylikv
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
somtoja22
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
somtoja22
Odpoveď bola odstránená