Máte? Je tu reálne niektorá, ktorej to pomohlo? Ja mám totižto komplexy z mojich prs.. ale že veľké.. zákroku sa bojím, ale možno niekedy ta túžba mať krajšie prsia bude silnejšia ako strach.. zatiaľ len hľadám možnosti a nechcem ísť do niečoho bezhlavo 🙂 preto sa chcem poradiť
Ďakujem
Neviem na co tento výrobok je , ale predpokladám, že na zväčšenie alebo spevnenie pŕs?? Nechápem ako môže neiocmu takému človek uveriť. To by z toho aj mužom penis rástol 😀😀 nie vážne.. ako si myslíš, že to funguje ?? Ze pomastis prsia a zrazu sa tam zjavy hmota , z ktorej bude väčší prsník, alebo nebodaj narastie tvoj tuk? 😀😀
Prepáč teraz som si precitala, že to je dokonca výživový doplnok na spevnenie poprsia 😀 tak to by mi mal potom spevniť všetko že? Zadok , brucho, nohy .. 😀😀😀
Uz aby vymysleli aj nieco na mozog😝
😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🙈
nemáme, ani nechceme mať - všetky reklamy typu - krémy a tabletky na zväčšenie poprsia by som zakázala vyrábať..
@artificiallife Evidentne mnohym nestacilo, ci si myslis opak?
Je to len marketingový ťah, žiaden krém Ti prsia nezväčší, to sa môžeš natierať Indulonou a ešte ušetríš. Je to blbosť. Plastickí chirurgovia by nemali co žrát 😃
Ako keby ani jedna z vás nikdy nerozmyslala nad nejakou hlúposťou 🙂 iba som sa opýtala, či to niektorá vyskúšala.. čo je na tom? Horšie a hlúpejšie veci tu ženy riešia. A teraz si pomastite ego a naspäť do reality. Lebo na koňovi všetky frajerky
ďakujem za názory
Ja poznam jednu moderatorku ktorej narastli prsia min o tri cisla z tabletiek. Aspon to roky tvrdi. A ako dokaz kuknite smotanku. Erika je tam na liekoch furt.😏 takze ak nemas kde minut peniaze daj na charitu alebo do utulku. Najlepsie- ked si odlozis - nasetris a das si prsia urobit na klinike. Ked uz mas komplex.
@artificiallife a ty si kto ? daj si tabletku, sa ukľudni a nestaraj sa do môjho názoru..
Moja skúsenosť je jednoznačná. Nechcela som mať väčšie prsia ,chcela som si udržať váhu...týždeň som tie tabletky brala, a mala.som neuveritelne žalúdočné problémy,hnačky, bolesti hlavy závrate...manžel keď ma videl ako trpím mi tie tabletky proste vzal...samozrejme skúšajú na ľudí všetko možné....A my ženy, čo nemáme kedy chodiť po fitkach siahame po tých naj možnostiach...