Skúsenosti s vlasovou kozmetikou Khadi

tvyks
9. aug 2018

Ahojte dievcata...ake mate skusenosti s farbami a celkovo vlasovou kozmetikou khadi..moje vlasy boli vzdy suche,take bez zivota,skusala som khadi hennu 1xv zivote tmavohnedu,zaliala silnym ciernym cajom presne o teplote 50stupnov a nechala na hlave hodinu,potom zmyla cistou vodou...noo farba sice velmi pekna,tlavohneda ako som cakala,ale co ta kvalita vlasov?!mam ich hrube,hustsie,este akoby viac suche,uplnu hrivu az ale taku znicenu...co si nabuduce pridat do zmesi aby boli vlasy hebke ako vsetky holky v recenziach pisu?kazdopadne chcem.u nej ostat

olive777
9. aug 2018

Skús kokosový olej, alebo nejaký prípravok z aloe vera dávať po každom umytí vlasov, vraj pomáha aj ryžová voda..na youtube je toho spústa receptov ...

tvyks
autor
9. aug 2018

Prosim ta co mam.zadat na Yt..po anglicky neviem😀dakujem

olive777
9. aug 2018

týmto začni a pozri si ďalšie je tam toho do bludu

olive777
9. aug 2018

a moja kamarátka používala kondicioner a šampon značky Aussie..chválila...tak neviem no..či ti to pomôže neviem, dávam ti len typy

renatka100
9. aug 2018

@tvyks urcite pridat olej do vlasov ja som davala arganovy, avokadovy a hodinu na hennu sa mi zda veru velmi malo ja som mavala na tmave vlasy aj tri hodky

tvyks
autor
9. aug 2018

Ja mam khadi pisu dve hodky pri poskodenych vlasoch kratsie...ako farba xhytila pekne velmi len take suche krepove su..a zas pisu ze nepridavat olej do henny.tak neviem,skusim do henny pridat?

renatka100
9. aug 2018

@tvyks ja som do kgadi pridavala

tvyks
autor
9. aug 2018

A neovplyvnilo to farebny vysledok?a kolko si nechavala?

renatka100
9. aug 2018

@tvyks aj tri hodky, farba bolakrasna a zafarbila aj sedive vlasy

tinuska11111
10. aug 2018

Na suché vlasy a pokožku je vynikajúca rada vlasovej kozmetiky od LR Repair-šampón, kondicionér, maska. Sú kombináciou Aloe Vera gélu a 7 prírodnými olejmi, vlasy vyživí, posilní, zregeneruje a chráni ich pred lámaním, s 15 % Aloe Vera gélu a komplexom Nutri-Oil-Repair zo 7 olejov, vyživuje a šetrne regenruje vlasy zvnútra, uhladí a spevní povrch vlasov. Kto máte záujem o bližšie info napíšte.

lucka_g9
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kosicanka1
27. okt 2018

@lucka_g9 jej este dalsiu temu si vyhrabala pre reklamu?