Ahojte, máte prosím niekto skúsenosti s užívaním lieku MEDOCRIPTINE? Bol mi predpísaný na zvýšený prolaktín, pretože sa nám s priateľom už 2 roky nedarí otehotnieť.
Za aký čas po začatí užívania ste otehotneli? Prolaktín som mala vždy okolo 25
Ďakujem za vaše odpovede ❤️
Áno, užívam ho už vyše mesiaca a pol, našťastie som žiadne problémy s ním nemala a dokonca kontrolné výsledky po mesiaci boli na prolaktín 7, z hodnoty 25 takze zaberá 🙏🏻
@96sofia96 Super. Tak to sa tesim s tebou. Ja ho mam druhy tyzden ale ten prvy bol o drzku 🙈 zle mi bolo a motala som sa. A pribrala som 3kg. Neviem ci to moze byt z toho.. Vies preco mas ten prolaktin zvyseny? Mne zistili adenom na hypofyzy..
Uff.. no ja som sa našťastie vyhla takýmto ťažkostiam, asi je to o zvyku na ten liek. Pribrať som zatiaľ nepribrala, teda aspoň som si nevšimla :D
Áno, zistili mi tiež mikroadenóm na hypofýze..
@andrea101112 mne ešte teraz po prvých kontrolných odberoch po mesiaci užívania zistili zvýšené hodnoty TSH, takze pridala mi endokrinologička aj Euthyrox 25 mg, vraj ešte toto môže byt problém pri snahe o tehotenstvo, tak verím, že sa to všetko upraví a podarí sa 🙂
Ahoj. Aj ho beries? Vsetko v poriadku? Mne ho predpisala endokrinologicka a nie je mi po nom teda moc dobre 🙏🏽