Skúsenosti s tradičnou čínskou medicínou pri liečbe akné

barunka20
1. okt 2019

Ahojte, mám cez 30 rokov a stále riešim problém s akné, rozmýšľala som už aj nad čínskou medicínou, kde Vám namiesaju bylinný zmes určenú presne pre Vás ..nemáte niektorá skúsenosti s užívaním týchto byliniek, ak áno cca za koľko Vám to prešlo - pomohlo...ďakujem pekne

danicaz
1. okt 2019

@barunka20
Dcéra má 23, rovnaký problém,vyskúšali sme čínsku medicínu v BA, mala nejaké bylinkové tabletky, presne na jej problém. Žiaľ jej nepomohlo. Zato sme tam nechali pekný balík €

neluskas
1. okt 2019

@barunka20 ahoj, tiez som mala tento problem a veľmi dlho. s cinskou medicinou nemam skúsenosť, ale akne som si poriesila prirodnymi produktami a presne takto isto to uziva aj moja dcerka teraz a uz po mesiaci su viditeľné výsledky

domi129
1. okt 2019

Daj sa otestovat na alergie. Tiez som dlho bojovala s akne roznymi kremami. Zistili mi alergiu na kravske mlieko. Po vysadeni vyrazky uplne zmizli.

lula313
2. okt 2019

Ja som sa kvôli akné tiež dostala k čínskej medicíne, ale paradoxne, doktorka mi kázala kúpiť si food detective test(domaci test na určenie potravinových intolerancii) a bola som intolerantna na vajcia, ktoré mi ich spôsobovali. Tak si kup ten test, alebo zapisuj presne, čo ješ s sleduj reakciu pleti(12-48hod po konzumácii), pripadne iné prejavy ako jemne stipanie jazyka..

nini1010
2. okt 2019

@lula313 prosim ta kde si ho kupovala? Ako to presne funguje?

lula313
2. okt 2019

@nini1010 https://m.heureka.sk/diagnosticky-test/food-det... Funguje to na báze toho, že si ako cukrovkari prepichnes prst a z kvapiek krvi zmiešaných s latkou si na reakčnej platničke otestujes okolo 40 potravin.