Ahojte, chcem sa spýtať ci nema niekto skusenost, od rana ma boli hlava ale len jedna strana ,mam tam občasné take ako by mravcenie v tej polke hlavy, na spankoch pichanie, bolest v krku smerom do hlavy take pulzujuce, trpnutie pier,prst, a v krku akoby som mala nejaku velku hrcu, a taka hrozna slabosť v celom tele..
@deti95060810 vysetrenia mam ok, aj CT hlavy, krvne testy vsetko ok.. bola som tento tyzden.
na migrénu si daj predpísať sumatriptan - dobre zaberá...
Krcna chrbtica?
@lala0000000 aj tlak mam dnes vysoky teda myslim ze vysoky 135/75
@barbora271 to nie je vysoky tlak😉
@barbora271 skoc s krcnou na ortopediu alebo neuro. Ja som mala tiez nieco podobne a kus mi rehabilitacie pomohli
Ja som mala podobne, síce ma v hlave nepichalo stále, ale trpnutie pier, ruky resp skoro všetkého ľavej polky tela. Mala ssom toho dosť v práci aj doma a nasadila som magnezko, zvýšenú dávku a všetko je preč..
@barbora271 vysoký ?? To máš nízky , ja mam pár dni vyšší 150/100 a neviem čo s tým a lieky beriem
@lala0000000 mna aj dost picha v lavom prsniku, ono nie ze picha ale take akoby mi tam niekto ranu daval a to mam tak mozno kazdych 10 minut, sumi mi v usiach
@barbora271 tak to neviem, cim skor pochodit lekarov, drzim palce aby bolo vsetko v poriadku 🙂 hlavne sa nestresuj do predu a nedeptaj lebo tym to este zhorsujes, hlavne takto po veceroch ked uz clovek oddychuje a ma blbe myslienky.. A co najskor na vysetrenie
@lala0000000 ja mam ct hlavy plucne krvne testy, usnonosno krcne vsetko ok, pol roka spat mi vsetko robili lebo som mala taketo problemy. Dali to ako tetaniu, mam lieky aj od psychiatra, len tieto stavy co mam dnes neviem ci chrbat.
@barbora271 moze sposobovat krcna chrbtica a este prida svoje ktomu aj stres lebo urcite ste sa zlakli ale najlepsie je navsteva lekara
migréna? Určite by si mala ísť na pohotovosť...to čo si napísala nie je moc dobré...