Ahojte
Nemáte niekto skúsenosti s tabletkami na zväčšenie pŕs? Ďakujem
Erika Judinyova ma velmi dobre skusenosti :D
@liz_lemon keby len Erža - tých je ďaleko viac....
@sttimi nefungujú... resp. ak máš nejaké prsia a si pevnejšia, možno sa ti minimálne zväčšia. Ak si štíhla a máš tam minimum, tak sa ti nezväčšia určite... smutné, ale pravdivé... Máš len dve možnosti: silikóny alebo neísť s davom a zmieriť sa s tým, čo máš... dnes bude prirodzená žena pomaly vzácnosťou, pomaly každá už bude mať čo-to poupravované... každý si obháji to, to mu vyhovuje viac.
@sttimi mas 3 mesacne babo, a Teba zaujima len to, ako si momentalne zvacsit poprsie????.............hmmmmmmmm,zaujimave a takmer pre mna nepochopitelne......ak by si zadala otazku,ktory detsky krem je ten naj na zadok pre male babo,tak ok...ale toto???...fuuuuu
@snehuuulienka a co to teba trápi čo mňa zaujíma. A koľko má moje dieta.
Ja som sa slušne opýtala
keby si kojila mala by si vacsie ;)
@sykorkauhliarka ako vieš či nekojí? Veď aj po kojení sa prsia zmenia, jednej zostanú rovnaké, druhej sa zväčšia, ďalšej dokonca zmenšia. Nedá sa posudzovať podľa toho, čo tebe zostalo v podprsenke...😉
suhlasim s @sykorkauhliarka
Jasne,ze nekoji.........mala by ine starosti...a nie toto tu 😵
@0silvia0
@sykorkauhliarka
Dievčatá veľmi rada by som kojila, ale malý odmieta prsník, od kedy okúsil flasku. Keď zbadá prsník začne sa jedovat a plakať. A bohužiaľ mne sa tie prsia tak zmenšili že tam mám len kožu ovysnutu tak trápi ma to keď pred tým som mala prsia aspoň Bcka
@snehuuulienka možno kojila a skončila... bože veď sa normálne opýtala, toto je tu hneď detektívna kancelária 😨
@0silvia0 ty kebyze kojis pchala by si sa liekmi ? jasne ze nekoji...a ja neviem posudit co mi ostalo po kojeni kedze mlieko stale mam....viem ze kazda to ma inac ;)
@sykorkauhliarka už to vysvetlila... ona sa liekmi nepchá, len o tom uvažuje... ja osobne som kojila dokopy 5 rokov...
@0silvia0 nemusis mi ukazovat prstom sama som si precuitala
@sykorkauhliarka och pardon🙄
@snehuuulienka
a co je teba do toho, ci koji alebo nie ?
ovela pripecenejsie otazky som uz na tomto fore citala, ako je tato.
ale vzdy sa musi najst nejaka nadsamica, co len kojenie ide riesit.
žienky pre váš kľud. ja som každé moje dieťa kojila. najdl. som kojila dcéru 11 mesiacov. kým bolo mlieko v prsiach - prsia boli pekné, veľké aj ocinko mal radosť. A keď som prestala kojiť priam mizli pred očami. mám teraz také malé, že už aj moja dcéra ich bude mať pomaly väčšie ako ja. Na zväčšenie neuvažujem ísť - pripadá mi to drahé a pre mňa tade cesta jednoducho nevedie....nosím podpr. pusch a hotovo. no a ocinko ten veľa radosti z mojich prsníkov nemá musí sa uspokojiť stým čo tam večer nájde.....😨
@deti95060810 no ja som dopadla tak isto 😀 Ja som dokonca kojila dcéru 3 roky (syna len 1,5 roka) a mám v podprsenke menej ako pred deťmi. Tiež o zväčšení neuvažujem, nestotožňujem sa so zvyšovaním si sebavedomia týmto spôsobom🙂
@sttimi ahoj. Tak ja skusenosti mam. Pred porodmi som mala nieco ako pises ty Becko. Dve deti som kojila asi rok, pocas kojenia krasne trojky, po kojeni doslova zmizli do mesiaca. Zistali mi take šupky - iba koža a v nej taka mliecna minizlaza. Vsetok tuk bol fuč. Kupila som tri druhy tabletiek, vzdy aj trojo baleni. Prsia sa trosku zvacsili - asi ta zlaza vo vnutri. Hned ako som tabletky prestaja brat boli znovu fuč. Tretie dieta som kojit nemohla. Vytesovala som sa, ze aspon velke tehotenske prsia zostanu, no ako zmizlo za tyzden mlieko, zmizli aj prsia. Teraz mam opat take šupky velkosti mozno menej ako nulky. Este mam aj siroky chrbat, takze paradny chalan je zo mna 😃.
@klarisa1977 no esteze to beries tak sportovo😇
Ja som mala pred tehotenstvami jednotky, pocas dojcenia sa zvacsili, ale to tam boli zvacsene tie zlazy, ziaden tuk, po dojceni opat jednotky, ale nie plne. Ale nemam ovisnute nic, ziadne spominane supky, akurat bradavky su take vytahane. Ja som zasa stihla, takze spravna podprsenka to opticky doladi. Niekedy mi to vadi a mam pocit ze vsetci okolo mna maju prsia len ja nie, ale niekedy neriesim. Ale silikony su mi proti srsti, aj ked viem pochopit taketo rozhodnutie.
@0silvia0 Tak sa pridam aj ja. Mozno niekoho podporim,ze to nemusi byt vzdy az take zle. Ja som vzdy mala "lentilky pod kobercom", slabe A. Pri pvom tehu a dojceni 85B, a nastastie to tak aj zostalo, aj po druhom, su sice trochu mensie po dojceni ale stale kupujem 85B a push-up. Ziadne kože.
A inak ja som sa nikdy nestresovala s velkostou-no proste co som mala/mam tak mam...😉
Ako raz kamoska povedala chalanom co sa nam vysmievali: do huby je a do ruky si na.er....😋😊
Pridavam aj svoj nazor baby 🙂 . taktiez som bola vzdy velmi utla a podprsenka 75/A, niekedy B cize ziadna slava 😂 Pocas tehu to bolo super, obaja s manzelom sme boli spokojni 😀 . Kojila som len dva mesiace zial a potom to bola este vacsie nic ako pred tym....mne vsak v tomto pomohla antikoncepcia, musela som ju zo zdravotnych dovodov brat ale aspon jednu vyhodu to malo ze sa mi fakt zvacsili a spevnili prsia. Nebola som z nej nadsena ale v tomto to bolo super 😀 . teraz mam poctive pevne Becka a som fakt spojna lebo pri mojich 48 kilach to bohate staci 😂
@monkacik13 ja som kedysi tiez brala anikoncepciu ale na mojich prsiach sa to absolutne neodzrkadlilo, ani o milimeter nenarastli ani nespevneli
@0silvia0 aj to som uz pocula, ze nie na kazdu ta HAK posobi tymto sposobom. Mozno zalezi aj od typu antikoncepcie....ja som ten stastnejsi pripad 😉
@monkacik13 prosim ta aky druh HAK ti tento skvely neziaduci ucinok sposobil? Ja som pred tehotenstvami brala za 10rokov asi 6druhov a ani jeden toto nedposobil. Teraz som 7rokov bez a mozno by som taku ako mas ty vyskusala ☺.
no ono to asi nefunguje. Alebo asi tak ako tabletky na chudnutie. Tiež by som ich potrebovala za vagón - tabl. na prsia.