Skúsenosti s predpísaním zdravotnej pomôcky

9. okt 2020

Chodím na diabetológiu, mám predpísané lieky. Pri prvých návštevách mi lekár dal vždy cca 5-10 prúžkov na moc na testovanie do preukazu diabetika. Lekár bral odbery ale nejako inak veľmi neriešil. Aj moja kardiologicka mi odporucala zmenit lekara ale prisla korona a objednany termin u inej mi padol. Posledné navstevy cca 3 mi ziadne prúžky na moc nedal so mnou v ordinacii bol aj moj manzel takze to vie potvrdit.
Vzdy mi ale v aplikacii poistovne svietilo ze mi pruzky predpisoval a vyberali sa na východe v Kosiciach, Kysaku pritom ja som zo zapadu a nikdy som v tychto miestach nebola.

Este v marci som v aplikacii klikla pri tych jednych pruzkoch ze som ich neobdrzala (boli vydane v Kysaku) a nic sa nedialo, k novej lekarke som sa nedostala kvoli korone. a este v lete mi predpisal zasa ine pomocky pre diabetika a tie boli vyzdvihnute zasa v Kosiciach (mnou nie)

Dnes mi volal lekar celý nahnevaný, vynadal mi, že to VsZP zacala riesit a ze mam okamzite volat alebo napisat do poistovne aby som prehlasila ze on mi pruzky daval do ruky (dal mi len par ks a len na par navstevach nie na vsetkych - predpisal na vsetkych) a v predpise bolo 100 ks na jednu navstevu.

Co by ste robili ? Lekár je ako známy tu v okolí ale robi velke mnozstvo pacientov denne a venuje sa pacientom len chvilku 5 minut je max co som zazila aj kardiologicka mi odporuca zmenu (lebo dlhodobo neriesi stale zhorsujuce sa problemy)

Ako sa postavit k problemu s poistovnou ? Napísať ze mi dával občas prúžky a neriešiť to dalej íst k nemu už nechcem po tomto

deti95060810
9. okt 2020

tak pán "dochtor" by u mňa isto nepochodil... máš čisté svedomie a nie je nič lepšie ako hovoriť pravdu.... Takže pán "dochtor" má smolu.... 😉
A samozrejme nájsť iného lekára....nie klamára. Že ho hanba nefackuje hnusáka hnusného, ešte by mi rozkazoval čo mám kde písať alebo hovoriť....😈