Dobrý deň prosím vás ma niekto skusenosti s pani Bielikovou helenou ktora ma aj stranku o endometrioze a ponuka poradenstvo ohladom liecenia endometriozy ako aj pocatie ked mate tu to chorobu. Ďakujem
@janulka257 a pomohla vam?
@spurky som tehotná, tak to vnímam že áno 🙂
@janulka257 a viete mi dat na nu kontakt?
@spurky Tuatti.gabriela@gmail.com, uprednostňuje e mailovú komunikáciu, chvíľu trvá kým odpíše, ale odpíše. Keď si ju hodíte do googlu, má aj svoju stránku, je aj na fb, prípadne videá na YouTube. Ja som bola na jej prednáške v Bratislave - endometrióza v naturoterapii. To bol taký "rýchlokurz" - prešli sme stravu, bylinky, vzťahy, sexualitu.. inak robieva aj osobne konzultácie v Olomouci, tie sa podľa mňa veľmi oplatia. Je dosť vyťažená, ale hovorí k veci.. ona ukáže cestu, ale človek si ňou musí prejsť sám. Vyrába aj bylinkové čipky na liečbu endometriózy.. Neviem, či veríte na psychosomatiku, na to že aj vzťahy ovplyvňujú naše zdravie - ale vďaka nej som začala pracovať aj na vzťahu s mojou mamou a verím, že aj to bola jedna z vecí, ktorá mi pomohla, okrem zmeny stravy atď. Ja napríklad som mala endometriózu dg. v r. 2013 a odvtedy 2 veľké operácie, nález som vraj mala taký že mi gyndos povedal, že za jeho 40 ročnú kariéru mu s takým nálezom otehotnela 1 pacientka. A teraz som v 30. týždni 🙂 Cesta to nebola ľahká, ale verím že to ustojite a zvládnete. Ak by Vás zaujímalo niečo viac, kľudne mi napíšte správu.
@janulka257 ďakujem velmi pekne 🙂uz som si u nej zajednala termín a uz sa tesim🙂 dufam ze na tu cestu nahovorim aj manzela🙂tesim sa ze sa vam tak to podarilo nech ste zdravi a stastni🙂
@spurky veľmi držím palce ❤️
@janulka257 dakujem🙂
@spurky môžem sa vás prosím opýtať či aj vám pomohla? A ako to funguje u nej? Ďakujem
@klaudia1512 dobrý deň, u pani Gabriely ak myslite tu som bola asi pre 4 rokmi. Naordinovalq mi bylinky ktoré mi nepomohli🙈 ale zmenila som životný štýl išla na imuno vyšetrenie kde.mi zistili protilátky v tele nastavili liečbu a do mesiaca som otehotnela.
@spurky a vedeli by ste mi poradiť ako včom zmeniť životný štýl? Môže byť kľudne aj v súkromnej správe. Ďakujem
s touto pani skúsenosť nemám... ale so žienkou menom Gabriela Tuatti áno. Mne ju dokonca poradila jedna gynekologička 🙂