Ahojte baby,ktorá z Vás ste boli na operácii karpálneho tunela? Spokojné?Nejaké problémy po?
Kamoske to robili v Martine na chirurgii plastickej a velmi si chvalila. Najskor jednu ruku a ked uz bola ok, tak druhu. Jasne, ze citit, ze je po operacii. Ale fungovat moze normalne 🙂
svokre robili v ZA...vôbec jej nepomohli, ba práve naopak...spackali celú operáciu.
Moj manzel pravdepodobne na taku operaciu pojde...zatial mu ortoped len "napichol" jednu ruku a berie lieky, ale on to uz ma naozaj v "pokrocilom" stadiu a teda mozme ratat s operaciou :( dufam, ze mu to pomoze...ma fyzicky narocnu pracu tak sa toho bojim...inak rekonvalescencia vraj 2-3 mesiace
@smolinka024 prajem aby to všetko prebehlo v poriadku,držím palce.
@deti95060810 veď toho sa bojím,jedna mamina známa po operácii ochrnula na ruku.Uz si ju necíti.Nic s ňou neurobí.Pocula som toho veľmi veľa
Manžel bol na obe ruky a tiež má ťažkú prácu, napriek tomu to zvládol na jednotku. Dnes ani nevie, že mu dakedy trpli ruky a necítil si ich. Pred 6 rokmi prerobil celý dom a okolie. Robili mu to v BA
Dr Košťál, len neviem, či ešte ordinuje. Tuším tam zaúčal aj svoju dceru.
@rainbow82 moja teta bola na operácii na oboch rukách a čo viem tak ju to bolelo asi týžden po operácii ešte