Skúsenosti s olejčekami na rast vlasov

timka123456
2. apr 2017

Ahojte 🙂 Má niektorá z vás skúsenosti s olejčekmi na rast vlasov ? Aké su najlepšie ?.. Poprípade šampony 🙂 Ďakujem za odpovede 🙂

bosoriak
2. apr 2017

@timka123456 Ziadny sampon ani olej nezrychli rast vlasov, ani ich neurobi kvalitnejsimi. Vlasy a ich rast je dany geneticky, jedine, co sa da robit, je nevysusat ich napr. fenom, melirom a podobne a mat dobry strih. Niekomu rastu pomaly, niekomu rychlo.

Ak nieco pomaha, tak mozno nejake vitaminy a mineraly, ale ani tie nie su nejake vsemocne a jednoducho ak mas riedke jemne vlasy, ktore pomaly rastu, tak sa s tym treba zmierit a nosit kratky a kvalitny uces. 🙂

novana
2. apr 2017

@timka123456, olejčeky a šampóny na rast na mňa nepôsobia dôveryhodne. Je jar, treba skúsiť žihĺavu - umývať vlasy, piť. Neskúšala som, ale hovorí sa. 😉 Ja myslím, že na rast treba stimulovať korienky vlasov, čiže nájsť si čas a denne vlasy 20-30 minút česať a prečesávať... Korienky Ti však nepribudnú.

timka123456
autor
2. apr 2017

Ďakujem vám za odpovede 🙂 A ešte jedna otázka .. Neviete ako sa zbaviť červenej farby z vlasov ? 🙂

sunny8
2. apr 2017

Dnes som citala ze pomoze estrogen a sampony s obsahom kofeinu

lorela
3. apr 2017

@timka123456 Olejčeky na rast veľmi nie (aj keď s ricínovým bývajú individuálne celkom dobré skúsenosti, aj čo do rastu mihalníc), ale odporúčam ti skôr vlasové vodičky, ktoré aktivujú vlasové cibuľky (tzv. aktivátory). No treba ich používať pravidelne a dlhodobo, a to 1 - 2x denne po dobu najmenej 3 mesiacov. Podľa tvojho veku a problému, či máš naozaj problém s rednutím vlasov alebo dôvod je len estetický, ti odporúčam vodičku Biohar - v prípade toho estetického, alebo potom na hormonálnej báze Neocapil. Oba dostať v lekárni.
No na podporu rastu vlasov a tiež ich kvalitu je viac ako vhodná výživa zvnútra. Extra panenské oleje, denne orechy a semená natural, avokádo, vajíčka, banány, kvalitné bielkoviny, červené mäso pár krát do týždňa a ovsené vločky nesmú chýbať v jedálničku aj kvôli vlasom 😉.