Ahojte žienky, potrebovala by som poradiť od Vás aké máte skúsenosti s Dr. Žáčkom? Keďže chcem teraz k nemu prejsť, pretože môj prvý doktor (dr. Škurla) je jedno velké skalamanie 😔 Mne sa zatial javí celkom fajn, ale predsa len je trošku ťažké nájsť lekára, ktorý je odborník a má v sebe kúsok ľudskosti zároveň 😠 Mudr. Ž. mi našiel v maternici polyp o ktorom mi Mudr. Š nič nepovedal, lebo vraj si nevšimol....Mudr. Š tvrdí že mám rakovinné bunky v krčku, Mudr. Ž tvrdí že nie...a preto by som rada vedela čo naňho hovoríte vy, ktoré ste k nemu chodili resp. chodíte dlhšie 🙂
hej hej, ja som vela čítala že drzý, arogantný, ponáhla sa ale na druhej strane ked má už svoju vlastnú ambulanciu nie je taký .... ja nemám zatiaľ z jeho správania zlý pocit, ale hlavne mi ide o to že na jednu vec sa rôzni lekári vyjadrujú inak a neviem čomu mám veriť...aj keď Žáčkovi verím podstatne viac... 😖
tak ked ti nevadi, ze sa sprava tak, ako sa sprava, tak k nemu prejdi. Mne to vadilo. Chodila som do jeho vlastnej ambulancie v Ruzinove.
myslela som, že sa mi nezdá momentálne drzý a arogantný :D to nie je tá na poliklinike Atrium kde je teraz, je?
asi nie, bolo to na poliklinike v Ruzinove. mozno sa uz prestahoval a znormalizoval, nevadilo by mi to, keby som mala chodit k nemu raz za rok, ale kedze som bola tehotna, potrebovala som niekoho normalneho🙂
no ja som od neho odisla, lebo bol drzy a arogantny... skus vygooglit, co pisali pacientky. Vraj je naladovy, ale co je moc, to je moc.