Skúsenosti s MUDr. Žáčkom

bibianka012
1. nov 2013

Ahojte žienky, potrebovala by som poradiť od Vás aké máte skúsenosti s Dr. Žáčkom? Keďže chcem teraz k nemu prejsť, pretože môj prvý doktor (dr. Škurla) je jedno velké skalamanie 😔 Mne sa zatial javí celkom fajn, ale predsa len je trošku ťažké nájsť lekára, ktorý je odborník a má v sebe kúsok ľudskosti zároveň 😠 Mudr. Ž. mi našiel v maternici polyp o ktorom mi Mudr. Š nič nepovedal, lebo vraj si nevšimol....Mudr. Š tvrdí že mám rakovinné bunky v krčku, Mudr. Ž tvrdí že nie...a preto by som rada vedela čo naňho hovoríte vy, ktoré ste k nemu chodili resp. chodíte dlhšie 🙂

salmonela
1. nov 2013

no ja som od neho odisla, lebo bol drzy a arogantny... skus vygooglit, co pisali pacientky. Vraj je naladovy, ale co je moc, to je moc.

bibianka012
autor
1. nov 2013

hej hej, ja som vela čítala že drzý, arogantný, ponáhla sa ale na druhej strane ked má už svoju vlastnú ambulanciu nie je taký .... ja nemám zatiaľ z jeho správania zlý pocit, ale hlavne mi ide o to že na jednu vec sa rôzni lekári vyjadrujú inak a neviem čomu mám veriť...aj keď Žáčkovi verím podstatne viac... 😖

salmonela
1. nov 2013

tak ked ti nevadi, ze sa sprava tak, ako sa sprava, tak k nemu prejdi. Mne to vadilo. Chodila som do jeho vlastnej ambulancie v Ruzinove.

bibianka012
autor
1. nov 2013

myslela som, že sa mi nezdá momentálne drzý a arogantný :D to nie je tá na poliklinike Atrium kde je teraz, je?

salmonela
3. nov 2013

asi nie, bolo to na poliklinike v Ruzinove. mozno sa uz prestahoval a znormalizoval, nevadilo by mi to, keby som mala chodit k nemu raz za rok, ale kedze som bola tehotna, potrebovala som niekoho normalneho🙂