Ahojte, máte niekto skúsenosť s Mident? Presnejšie s ich vyberateľným nočným strojčekom spiArovnej? Funguje to? Videla som vel recenzií aj fotiek, no stále som voči tomu trošku skeptická.
Tiež to pozerám, ale chcela by som názor tu niekoho. Tie recenzie môžu byť vymyslené.
Dobry den, tak ja som si nakoniec po dlhom odhodlavani tieto rovnatka objednala. Ale je to s nimi celkom koplikovane. 😅 skusala som najprv jednotku a kazdu noc som sa zobudila na to, ze som nasla strojcek mimo ust 🙈 za kazdym mi vypadol. Tak som vyskusala hned tu dvojku a zatial ten isty problem. Dam tomu sancu este cez den. Lenze v praci to nosit nemozem 😂 tak uvidime aky to bude mat celkovy efekt. Toto su zatial moje par dnove skusenosti. Ale ked mam strojcek nasadeny, zubky bolia. V minulosti som mala fixny stojcek, pocit bolesti je podobny. Len nakolko mi zuby mudrosti posunuli predne zuby, tak som si ich dala vytrhnut a skusam najpr toto. Ale tak uvidime ci to k niecomu bude 🤷♀️ mozno v mojom pripade aj k nicomu. Ale tak kazdy mame odlisne zubky, mozno niekomu to nevypadava 🤷♀️
@ivet1908 ake mas skusenosti? 🙂
Ja mam, ale iba jednotku, tiez mi obcas vypadne, ale inokedy, keď sa do neho viac zahryznem, tak drží pevne do rana a aj citilo, že to niečo robí. Rozmyslam, ci doobjednat 2 a 3. Nosila som strojcek, potom som na to mala taku priesvitnu nasadku, kt drzala zubky pokope, ale tu som stratila. Tak som si potom objednala tento od mident aby to bolo aspon v udržiavacej rovine. Neda sa s tym ale rozpravat a dycha sa nosom, co je pre spanok ok.
@a_andrejka4 Ešte som si ho neobjednala. Stale rozmyslam. Keby to bolo len na horne zuby. Neviem si predstavit s tym spať.
@ivet1908 mam to uz kupene zo shein, vsetky 3 ma vyslo asi 10 eur dokopy 🤭😀😀 ale da sa s tym spat 🙂
@a_andrejka4 aj cítite, že to ťahá zuby?
@ivet1908 ano robi to tlak na zuby, v prvy den ma boleli dost 😀 ale dost flakam to nosenie
@a_andrejka4 máte prosím odkaz kde ste to kupovala? Děkuji
Vôbec to nesedí na zuboch a vypadáva
Ahojte. ja som objednala to iste ale cez allegro
skusam prvy tyzden🙃
Ja som to vrátila. Nedalo sa s tým spať.
prestante si ničiť zuby strojčekmi, a ešte za to platiť, vaše zuby či už pekné alebo škaredé nikoho nezaujímajú
Tiež ma to zaujíma