@tinak25 ja mam.ty ju chves kvoli comu? ja som si ju davala kvoli flakom na tvari..ale zalezi aj od kozmeticky ako doslednu ju robi.ja som s jednou bola neamierne spokojna s druhou kozmetickou ani nie.
@ciernypes tiež chcem kvôli fľakom. Chcela som chemický peeling, ale kozmeticka mi poradila, že mezoterapia je lepšia. Po kolkych sedeniach sa ti stratili flaky?
@tinak25 no po dvoch.lenze musis si kupit bieliaci krem a tym to vybielovat.ja som to bielila tak od jesene do januara...lebo len samotna mezoterapia nevybieli flaky..ja som sla na mezo dva krat.kozmeticka mi odporucila 3 a bielila som to tym bieliacim kremom a zmizlo mi to
@tinak25 ano ta bola super. potomno dva roku som bola na tu modernejsiu tym perim ale to bomo take .bies ako menila uhol tak sa mi ami do koze nedostala tym perom.s tym som bola nespokojna
@tinak25 ja mam.ty ju chves kvoli comu? ja som si ju davala kvoli flakom na tvari..ale zalezi aj od kozmeticky ako doslednu ju robi.ja som s jednou bola neamierne spokojna s druhou kozmetickou ani nie.