Skúsenosti s make upom Max Factor Skin Luminizer

xxxxxnnnnn
13. apr 2015

AHojte, máte skúsenosti Max Factor Skin Luminizer, make-upom? Zakryje nedostatky problematickej pleti so sklonom k akné? http://eshop.fann.sk/novinky/master-detail/max-... ďakujem

paskolinka
14. apr 2015

@xxxxxnnnnn ja ho aktualne pouzivam. akne nemam, ale kryje podla mna tak priemerne. ja som s nim spokojna, dobre sa nanasa, nevysusuje plet...

mawka
14. apr 2015

@xxxxxnnnnn mne sa najviac osvedcil - a nemenila by som za iny Dermacol cover make up, ten filmovy barrandov studiovy 🙂 ten zakryje doslova vsetko. je tuhy, staci ho malinko, dlho vydrzi, je lacny a ked sa zafixuje pudrom, tvaricka ako lusk. ked som nechcela vyzerat divne v spolocnosti a mala som problematicku plet, zakryl vsetko a to doslova. teraz uuz mam peknu plet a pouzivam stale velmi jemnulinko, malicko a vobec mi neupchava pory ani nic. ale je pravda, ze som si zvykla pred nanesenim make upu perfektne vycistit plet. potom je menj problemov.

googwife
14. apr 2015

@mawka. Hmm aj ja stale hľadám nejaky vhodny make up mam od dermacolu long stay ten z kaviarom ale nejak niesom s nim stotožnena.Môžem vas poprosit aky máte odtieň asi by som ho skúsila a je na suchú ci mastnú plet? Dakujem

xxxxxnnnnn
autor
14. apr 2015

moja švagrina má odtieň 55. ja som ho skúšala a tiež si ho idem zajtra - pozajtra kúpiť

jeennyv
14. apr 2015

@xxxxxnnnnn kazdemu sedi neico ine, zalezi od tvojej pleti, mne napr. max factor vobec nesedi, nic mi nekryl a po chvilke hned fleky...a to som vyskusala hned niekolko vzoriek od nich...mne sedi jedine maybelline 24 stay...dlho mi vydrzi, kryje som bez flekov a lahko sa aj odlicuje 🙂

mawka
14. apr 2015

@googwife
@xxxxxnnnnn
ja mam 210, neviem ako su cislovane, ci myslime ten rovnaky. moj sa vola Dermacol Filmstudio barrandov Prague Make-up Cover. mam problematicku plet, niekedy suchu, predtym som mala zase dost akne a mam ju citlivu, som atopicka od mala, ale nerobi mi ani ekzem ani mi neupchava pory. je matny a fakt baby nezda sa, ale davajte si len trosicku, lebo potom to vyzera ako omietka, fantasticky kryje. mne staci na celu tvar dat 4 bodky malinke - na celo, na lica a na bradu a rozotriet. a to su ze bodky malinkate asi ako štipka. 🙂 fakt skvele kryje. ale treba aj zapudrovat, to je jasne. make up bez pudru sa topi kazdy.

xxxxxnnnnn
autor
14. apr 2015

@mawka ja som písala o Max Factor Skin Luminizer odtien 55

googwife
15. apr 2015

@mawka http://www.dermacol.sk/produkt/make-up-cover-22... to je on 😉 tiež som sa bala toho ze budem vyzerať ako omietka na dome keďže sa odporúča na fotenie a profi.styling ale ako píšes ak sa da máličko no nič vyskúšam ved cena nie je az taka strašná dakujem😉

mawka
15. apr 2015

@googwife ano, to je on. ved doma skusis 🙂 sama si odhadnes mnozstvo. ja som prvy krat dala obyvkle a potom som to davala dole 😀 fakt sa to nesprava ako bezny make up, ze ho treba dat poriadne. ale zase ako pises, cena je skvela, vydrzi dlho a zakryje vsetko 🙂

mawka
15. apr 2015

@googwife a este pozor na odtien, lebo drogerky su nasvietene a pod tymi svetlami to vyzera inak nez v skutocnosti. ja som sa prvy krat netrafila a vzala som tmavsi nez bolo treba. tak som kupila potom tu 210 a ta uz sadla.

janulabb
15. apr 2015

ten od Max Factor tiež používam, akné síce nemám, ale kryje fajn, pleť vyzerá pekne sviežo. Na dennom svetle to určite nevyzerá ako omietka. 🙂

googwife
15. apr 2015

@mawka no ved toto to svetlo 😒 preto najprv pokukam recenzie pripadne youtube a potom idem na vec samozrejme skusim aj vzorku v drogerke ak tam nejaka je 😒

mawka
15. apr 2015

@googwife su, ale je ich malo. po obede skusim vyhrabat jedno video s jednym vizazistom, on tam ma celu skalu tychto makeupov - odtienov a radi ako si vybrat. ja mam bledu plet, ta 210 je fajn, nie som oramovana. a dermacol to ma rozdelene aj podla nadychu pleti ci ju mas do ruzova, do zlta, do siva a k tomu su odtiene 🙂 dobre to je. len skoda ze v drogerkach maju malo testerov. alebo skus napisat na stranke dermacolu, nech ti poslu vzorecky, urcite maju.

googwife
15. apr 2015
mawka
15. apr 2015

@googwife ano, to je on. aj ostatne videa ma skvele, vela som sa od neho naucila 🙂

googwife
15. apr 2015

@mawka taky tak😉

mawka
15. apr 2015

@googwife ved konecne dobre navody a v slovencine. sice anglicky viem, ale pocut to v slovencine je take lepsie. a podareny je, fakt. hlavne mi to pomohlo v liceni oci, lebo ja mam macacie, blizko pri sebe, zelene, ale horne viecka mam dost nizko polozene alebo ako to nazvat, ze mi nie su vidiet ako pri okatych babach a furt bol problem ako ich namalovat, aby som ich opticky nezmensovala ale zaroven aby som podciarkla ich pekny tvar. no moje nervy. a potom som objavila tot tieto videa a problem vyrieseny 😀

googwife
15. apr 2015

@mawka tak to je určite výhoda tá slovenčina ja kukam aj Lu je síce cz ale paci sa mi jej videa

https://www.youtube.com/watch?v=cLKuMZ1Gq2o

.
No veru oči sú aj môj problem vyzerám jak japonec😄😄 male úzke ,ale biela ceceruzka to spraví ešte musim nájsť nejaku super spiralu co aj predĺži,vytoči a zahusti skusila som objednat z avonu tu "the one" tak uvidime či sa budú diať nejaké zázraky 😉

mawka
15. apr 2015

@googwife no, ja som narazila na Lidlacku Cien spiralu a skoro som padla na zadok. cierno cierna, zahusti, vytiahne a nelepi.

natalym
15. apr 2015

@mawka To vážne? Ja nemám rada veci z Lidla, mne sa ten obchod nepáči, ale kurnik stále sa čosi dozviem, že je to dobré. Prášok, čistič, syr a teraz aj špirála???????

mawka
15. apr 2015

@natalym zahod predsudky, lidl je jeden z najlepsie hodnotenych obchodov, co sa kvality tyka. moja kozna lekarka odporuca Formil prasok z lidlu pre alergikov, absolutne vhodny a nedrazdivy, Q10 krem z lidlu za dve eura vysiel lepsie ako vichy protivraskovy dvadsat eurovy, syry maju absolutne kvalitne. minule som mala od nich cukrovy peeling a bol lepsi ako ten z oriflame a hlavne o polku lacnejsi. odlicovacie mlieko ani nestipe v ociach a nerobi alergie, ustne vody maju skvelo hodnotene.. a mohla by som pokracovat.
ja sa napriklad vyhybam clever z bily, to je shit na entu a rovnako 90% tesco znaciek. sak tak aj vysli v testoch. zle.

googwife
15. apr 2015

@mawka fiiiha no len v Lidli maju dekor.kozmetiku iba v akcii ked je v letáku inak nemaju či??
@natalym. no my do lidla chodime iba na párky bravčové maju vysoky podiel maska myslim cca 86% ,vreckovky ftotto a aj kuchyn.utierky su fajne,tekute mydlo je tiež fajn ale kozmetiku som ešte neskusala

natalym
15. apr 2015

@mawka Billu nemám rada tiež, ale to skôr tým, že u nás tá kde teda chodievam sem tam, ako keby mali veľa nie čerstvých výrobkov. No natrafila som možno 2 krát a to ma znechutilo. Mne ten Formil príde taký práveže agresívny. Kozmetiku som neskúšala nikdy, nepáči sa mi. No hold asi som fajnová, kto by to na mňa povedal? Ale ja veľa kozmetiky nepotrebujem.
Ja teraz kupujem prášok z DM, páči sa, že vonia a tá vôňa vydrží a pekne perie. Sa mi zdá. Ale ja si po čase zase nájdem iného favorita. Tú špirálu si ale pôjdem fakticky kúpiť.

mawka
15. apr 2015

@natalym
@googwife
ta spirala sa vola Volume Mascara Cien. skuste pokukat niekde v regaloch, minule u nas mali v regale jak su konzervy tak oproti, aspon u nas je taky regal na dopredajove veci. inak sa cudujem, preco u nas nie je kozmetika dekorativna trvalo v ponuke. ja som teraz v nemecku, lidl s nasim lidlom neporovnatelny a maju aj viac kozmetiky lidlackej na vyber, aj prasky vselijake a maju aj kusok regala na dekorativnu kozmetiku a teda co ma najviac tesi, ze maju kus regala s miniaturkami a clovek moze kupit vzorku de facto za par centov a odskusat. sme holt asi este v plienkach... alebo ma nas lidl blbe vedenie najvyssie, neviem. ale rozhodne neporovnatelne. ale celkovo co drogerka, to tu maju na predaj miniaturky vsetkeho mozneho. ja to velmi ocenujem. take sampony si clovek odskusa za 50 centov a rozhodne sa, ci si kupi potom za 5 eur, nie? potom sa mi nestava, ze mi nieco doma trci lebo mi to nesadlo. a o cenach pomlcim. vzdy ked sa vratim domov, tak som zosokovana z nasich cien, az mi je do revu, ze kolko nakupim za 30 e tu a kolko u nas.