Skúsenosti s lymfodrenážou

biokozmetika
10. okt 2017

Ahojte dievčatá, máte niektorá skúsenosti s lymfodrenážov (masáž lymfy)? Ak áno, odporúčate skôr ručnú alebo strojovú a máte pocit, že vám to pomohlo? Vopred za odpovede ďakujem 😉

sissy27
10. okt 2017

@biokozmetika za mňa určite ručná... stroj je stroj, ide si svoje bez ohľadu na potreby klienta... ručná mne osobne veľmi pomohla, akurát je problém nájsť niekoho, kto sa týmto druhom masáže zaoberá naozaj profesionálne.

biokozmetika
autor
10. okt 2017

@sissy27 ďakujem. a mala si pocit, že mala dlhotrvajúce účinky alebo hneď ako si prestala chodiť startil sa aj účinok?
Ešte nemám skúsnosť a zvažujem že by som išla- ževraj to napomáha pri naštartovaní metabolizmus a jeho správnom fungovaní a dokonca aj pri migréne (ak to nie je tajomstvo- ty si išla riešiť nejaký konkrétny problém alebo len tak všeobecne v rámci detoxu a zdravého životného štýlu?)

sissy27
10. okt 2017

@biokozmetika nechodila som pravidelne, takže to neviem posúdiť z dlhodobého hľadiska, ja som mala a v podstate do istej miery stále aj mám problémy s opúchaním nôh - a úľava prišla vždy prakticky okamžite, cestou domov som sa dobre že nevznášala 😀 Samozrejme by bolo fajn, keby sa mi podarilo viac hýbať a zlepšiť pitný režím (to je moja veľká slabosť).
Každopádne nejaký efekt je cítiť okamžite, tak verím tomu, že pri pravidelnom absolvovaní to bude ešte lepšie.