Máte prosím Vás niekto skúsenosti s týmto vitamínom C a ak ste boli spokojní, aká značka? Dakujem
Užívame v zime taký, ako @laurika26
dakujem a vidíte aj rozdiel v tomto c v porovnaní s obyčajným? @laurika26 @petruska19
@monika12486 ja uzivam. Rozdiel velky, rychlo pomaha s chorobami, najma s virusmi. Vyrabam si doma.
Dostala som na neho typ že je účinný. Už som si ho dala počas choroby a naozaj som sa veľmi rýchlo dala dokopy. Teraz užívam preventívne.
@ciernysokol a ako ak smiem vediet?
@petrapod a ktory prosim, je ich dost .
@monika12486 a tento dávam deťom
@petrapod dakujem velmi pekne a nie je vôbec lepší ten tekutý pred tabletkami?
@monika12486 to je takáto kapsula prehltne a dobre ,ale ten tekutý je fakt chuťovo otras .chudence deti dávam im to a medom🙂
@monika12486 a to by si si musela dávať 5ml čo by sa ti to rýchlo minulo.
@monika12486 je k tomu aj taký test paličky. Že pred uIvanim koľko máš C
@monika12486 bola som veľmi unavená a nevedela som z čoho, urobili mi množstvo vyšetrení, odberov krvi a všetko OK, tak mi potom dr. odporučila kvalitné vitamíny. A moja skúsenosť je zatiaľ taká, že unavená už nie som a ani kávu nepotrebujem piť 😉
@monika12486 ano, vsak to nie je tajomstvo. Do vo vode rozmiesaneho slnecnicoveho lecitinu pridam praskovy vitamin c, mixujem.trochu sody, kvoli zasaditosti, ale nemusi byt, rozmixovane do ultrazvukovej cisticky, nech sa previaze. Ak ma niekto zaujem, napis3m uplne presny postup a mnozstva. Je to aj na youtube,myslim.
@ciernysokol ale ja nemám tu ultrazvukovú čističku, takže bez toho to nepojde....
@monika12486 bez toho nie. Ja som kupila cez ebay.
Vrelo odporucam novo c v polovici oktobra zevraj budu mat aj tekutu formu s prichutou, nebude taka hnusna chutovo ako lipoc askor. Ja pouzivam zinok+d. Skusenost skvela a ovela lepsia cena a viac vit.c. moze len odporucit https://etabletka.sk/obchod/novo-c-komplex-lipo...
@adkarobko vyzera ok, ale cecka je tam malo. Napriek tomu, ze v lipozom.forme.kedje clovek chory, to aby bral aspon 5 denne.
aj my ho užívame a ja som veľmi spokojná
my doma užívame tento: https://www.drmax.sk/lipo-c-askor-forte-60-tbl/