Skúsenosti s liekom Valdoxan

figa777
24. jan 2017

Beriem valdoxan 8den za kolko zaberie?

klementinnka
24. jan 2017

Ahoj, mne zabral valdoxan asi do 2 týždňov, prvé dva dni boli strašné, postupne sa mi stav zlepšoval. Užívala som ho pol roka a do týždňa vysadila bez akýchkoľvek nežiadúcich účinkov. Pre mňa sa za tento čas nestal návykovým, iba upravil...čo život priniesol 🙂

1andrea111
24. jan 2017

čitala som o valdoxane, že by mal zabrať do 14 dní, že ak do 2 týždňov nezaberie, tak už nezaberie, vysadiť sa môže okamžite, netreba postupne, mne nepomohol, nemám dobrú skúsenosť. Ale každý reaguje inak. Takže asi by bolo vhodné počkať tie 2 týždne.

figa777
autor
24. jan 2017

@klementinnka ahoj a brala si iba valdoxan?mne ho pridala k alvente lebo som nemohla spat po prvej tabletke spim ked ho uzijem zaludok ma boli a dnes ma hlava bolela az taka uzkost isla na mna mala si to aj ty?a dala mi ho este aby zbytkova depresia odisla lebo nic ma nebavi nepotesi

figa777
autor
24. jan 2017

@1andrea111 ahoj pise sa na kazdych ad do 14dni ale vzdy to je viac a si ho zle znasala

1andrea111
24. jan 2017

@figa777 ahoj, ale u týchto ad som to niekde špeciálne čítala, že by mali zabrať do 14 dní. Ostatné ad pôsobia postupne, pomaly.
Tiež som mala problémy so spánkom, teraz beriem tritico, s ktorým som spokojná. Valdoxan som brala krátko, snáď tých 14 dní. Cítila som po ňom veľkú úzkosť, také návaly úzkosti. Hovorila som to lekárke, povedala že podľa nej to je prejav choroby, a nie nežiaduci účinok lieku. Ale že ak chcem, nech ho skúsim vysadiť na pár dní a uvidím či to prejde. Keď som vysadila, prešlo, potom som prešla na to tritico, Potom aj mirzaten je na spanie.
Každý znáša lieky inak.

figa777
autor
25. jan 2017

@1andrea111 uvidim este pockam

monikaboh
28. dec 2017

Aj ja skúšam valdoxan 3 deň. Prvé dva dni strašne ma bolela celý deň hlava. Dnes trošku lepšie.. Tak čakám snáď to bude už lepšie?

david73
29. aug 2019

Dobrý deň doktor mi dal valdoxan na večer.ráno beriem citalopram .Asi mesuac som mala jednu tabletu valdoxanu na večer najprv to celkom zabralo ale potom znova musela som ai davať xanaxs.Teraz mi zvýšil valdoxan na dve večer prvý vecer v pohode a druhý mi bolo strašne zle aj som zvracala.Chcela by som sa spýtať ako mám valdoxan vysadiť uplne.či aa môže zo dňa na deň alebo postupne.nakoľko môj lekár ma dva týždne dovolenku neviem čo spravit.ďakujem pekne

monikaboh
29. aug 2019

@david73 ja užívam valdoxan už viac ako rok jednu tabletku večer. Sem t si zabudneš dať a nič sa nedeje. Ja by som už chcela aj visadit ale moja lekárka je dlhodobo chorá a druhá dr. Mi povedala že nech visadim a to bolo všetko 🤔tak zatiaľ ho užívam a uvidím čo povie moja dr. keď sa vráti na to.skus zavolať tomu kto ju zastupuje čo ti poradí. Tiež nechcem len tak sama vysadiť. Ale ráno užívam valdoxan a ten mi už znížila zo 60 na 30 ku a aj ten si už davam tak ob deň.

david73
30. aug 2019

@monikaboh ďakujem pekne budem asi musieť počkaŕ kym sa vráti dr z dovolenky ale neni mi dobre a uživam ho už vyše mesiaca.😔😔

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
monikaboh
4. máj 2021

@vlcik1 ahoj ja sem občas nakukneme😉

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
monikaboh
8. máj 2021

@vlcik1 ahoj áno užívam ho už asi rok, vždy navečer, ale ja som ho mala aj na spánok, lebo som nevedela späť. Ale už je to ok.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jurajhr
8. jún 2021

Zdravim Vas. Kto je z Košíc a užíva valdoxan 25 mg mam na darovanie 3 balenia este rok v zaruke. kontaktovat ma mozete emailom. osobny odber terasa

monikaboh
8. jún 2021

@vlcik1 okrem valdoxanu, užívam ráno ešte Duloxetím, už minimálnu dávku, aj ten si dám niekedy aj ob deň.