Ahojte mate skusenosti s liekom Spitomin. Mam to od psychiatricky na uzkost. Vraj nie je navykovy ale bojim sa neziaducich ucinkov.
@natalka25122017 a mala si nejake neziaduce ucinky?
@misiatko87 nie vobec ale bola som unavena z neho ale uz ho neberiem
@misiatko87 brala som ho pol roka
Ahoj, presne toto pred písali pred par rokmi mne, mala som strašne sucho v ústach, a agresívna, Uplne hrozne mi bolo z toho lieku už nikdy viac, ale na každého pôsobí inak
@misiatko87 ja som ho mala užívať pred pár rokmi, ale bolo mi po ňom hrozne. Preto som ho vysadila, strašne bolesti hlavy a únava bola z neho
Ja ho beriem od januara, lebo nie je navykovy, lebo fungujem na xanaxe rok. Nic som nespozorovala, ani s xanaxom neutlmuje ze ho postupne uberiem. Ja unavena z mojich stavov, aj tak mam strach, uzkosti...ako kedy...raz lepsie, raz zle.
Ahojte..aj ja ho beriem....ale teda ....začala som späť aspoň 5hodin....ale ráno stavy hrozné...uzkost....a včera dala som si ho večer a nespala som....nekombinujete ho s niečím ešte prosím vás....ja sa potrebujem vyspať....ach
@misiatko87 ahoj, este beries? Ako Ti je
Ahojte. Ja krátku dobu užívam Spitomin ale nemam nežiaduce účinky, prave naopak ,je mi lepšie.Bez problemov si sadnem na autobus a predtym som nevedela take úzkosti som mala. Dlhšiu dobu beriem este Artketis. Za mna zatial perfekt😇
@misiatko87 tiež bi ma zaujímalo dnes som ho dostala neviem ci mam brat
@simonkaskopova určite ber, ak ti ho doktor predpisal 🙂
@misiatko87 ano ja beriem