Skúsenosti s liekom Setralin 50 mg

aurelka1
21. aug 2024

Zdravim ma niekto skusenost z tabletkami setralin prosim dostala som ich v pondelok zobrala som tretiu tabletku ale mam ataky strane mi taha lava strana tvare niekedy jazyk bolest hlavy pocit na odpadavanie ale to mam uz 5 mesiacov preto mi dali tento liek teraz mam stavi tie iste myslim ze je to horsie po tabletkach mam tak ze nepamitam si nieco mam pocit ako by som ošalela dcerka sa ma pytala ci moze zmrzlinu vraj som jej povedala ano len ja si to nepametam vcera som sa jej spytala vecer pred spanim ci nechce ist na toaletu malicka mi povedala mama bola som povedala som ti ze idem pišikať citim sa zvlastne je to tymi liekmi? Mam prestach kcch brat ci pokracovat a prejde?
Sorry za chybi ale blbne mi klavesnica

deti95060810
21. aug 2024

áno liekmi...
nepovedali ti pri predpisovaní ako tieto lieky fungujú?
tieto otázky na zrovna tieto lieky sú tú každý týždeň... prečítaj si staršie diskusie.

aurelka1
autor
21. aug 2024

@deti95060810 ďakujem určite prečítam výhľadam len chcem si byt istá či to prejde a že či naozaj zabúdam stoho a či to prejde nechcem sa zblázniť znich je to veľmi čudný pocit

deti95060810
21. aug 2024

@aurelka1 nedal ti lekár aj oblbovák? Neurol, Lexaurin a pod.?
to sú lieky ktoré ti pomôžu na preklenutie nepríjemného obdobia kým si organizmus navykne na daný liek. ak nepredpísal, tak alebo mu zavolaj že máš blbé pocity nech predpíše oblbovák, alebo potom skús magnézium - niekedy aj to zaberie.
doporučujem prečítať aj staršie diskusie k tomuto lieku - aj to ti pomôže .

aurelka1
autor
21. aug 2024

Magnezium mám vo forme sirupu lebo zdá sa že to pravdepodobne je tetania tak si ho dám

guudy
21. aug 2024

@aurelka1 konzultuj svoj stav s lekarom, od ktoreho mas predpisane lieky. On musi posudit, ci netreba zmenit/upravit liecbu.

deti95060810
21. aug 2024

@guudy však si autorka zobrala 3 tabl. tak aká zmena liečby... ešte nie je čo meniť.

guudy
22. aug 2024

@deti95060810 my fault🫣

aurelka1
autor
23. aug 2024

@deti95060810 ahoj je to asi liekmi už druhý deň dostávam ako závraty včera prišiel taký atak úplne odpadnúť horúco v celom tele ciernota v očiach a hlava nenormálny bolesť a veľké ako keby sťahovanie