Dobrý deň ,20.2.201 mi psychiatrička naordinovala Seroxat.Prvý deň bol v pohode ,v noci som sa zobudila pred 5 s panickym záchvatom .Ďalší panický záchvat som mala na druhý deň okolo 11 ,potom v noci o pol 12.Zase som sa zobudila o 3 že mi strasne búši srdce.Včera mi bolo celý deň dobre ,zase som sa zobudila o 2 v noci že mi búši srdce ale do pol hodiny som zaspala a dnes po požití ďalšej tabletky som už mala okolo pol 11 další panický záchvat .Takto sa mi to zhoršilo odkedy beriem tie lieky .Mal niekto podobné stavy a skúsenosti?
Dlho trvá, kým zaberú :( .. a nezaberú samozrejme na 100%, treba sa vždy aj snažiť riešiť príčiny problémov. Po dlhodobejšom užívaní je častý tras rúk, nesústredenosť. A žiadny orgazmus.
@antea50 skoro vždy na začiatku brania antidepresív sa stav zhorší. Počkaj ešte pár dní a ber ich a ak sa to nezlepší ani do 2 týždňov volaj doktorke, ale ak by to bolo na nevydržanie, tak volaj aj skôr.Telo si musí na antidepresíva zvyknúť, ale môže sa stať, že ti nesadnú hneď prvé, ale to ti ich lekárka nezmení po týždni brania. Len s antidepresívami neužívaj nič s ľubovníkom lebo hrozí serotonínový syndróm.