Ahojte, máte niekto skúsenosť s týmito antidepresivami ?
Ja som bral 15 mesiacov. Na začiatku prvé dva týždne teosku zhoršenie úplne zabrali až po 5 týždňoch potom super. Pri vybiehaní mierne závraty komunikácia medzi očami a rukami bola opozdene ale to len v krátkych zábleskoch nič hrozné. Odporúčam mne veľmi pomohli s ani som nevedel že ich beriem. Riadne som chodil do prace športoval všetky aktivity. Aha Sorry libido mi rapídne kleslo ale občas sa sex podaril. Nevadilo mi to ale a ani manželke.
@slovakboy chcem sa opýtať ci to beriete ešte stále sa bojím že uz vždy budem musieť mať lieky nejaké
@andreina27 nie ja som to bral 1,5 roka. Tak sa to zvykne brať aby to malo trvalý účinok. Pol roka by nemalo význam. Minimálne rok.
Teraz vidím že som písal 15 mesiacov ale keď som si to teraz zrátal tak to bolo presne 18 mesiacov. A neberiem už žiadne lieky od vtedy. A ani nemám žiadne ťažkosti.
@slovakboy koľko mg ste brali prosím vás 😊
Uz si nepamatám ale viem že tú nižšiu dávku z dvoch. A prvych 5 dní len 1/2 tabletky a posledné dva tyzdne 1/2 tabletky. To je nabeh a vybeh.
Ahoj. Beriem ich 2,5 roky . Prečo sa pýtaš? Máš ich brať prvý krát? Aký problém ak smiem vedieť?