Ahojte máte niekto skúsenosti s AD Elicea? Po akej dobe vám začali účinkovať? Prípadne aké boli vedľajšie účinky? Ďakujem 🙂
Mne nepomohla vôbec 🤷🏻♀️
Ja som uzivala asi 2 roky,postupne sa zvysovala davka ale vela nepomohli museli mi vymenit za ine.
Ahoj nemusíš sa ničoho báť. Ja som zdravotník a mala som depky sprevádzané atakmi ak kolegovia si po mňa prišli 🤣 je to veľmi zlý pocit a hlava si robí čo chce ale daj na liečbu Elicea ti pomôže potrebuje čas ale pomôže a antidepresív sa netreba báť ak dajú neurol alebo xanax tak to len v začiatkoch aby odzneli triasky, nervové zasklby strach a všetko spojené s depkami ber ako ti kážu a príde polepsenie samé u nás majú depky lekári sestričky je to od vycerpania po dectvo zážitky stres strata niekoho rozchod atd ma to veľa ľudí nie si sama neboj. Hlavne užívaj ak nerobia dobre znamenia ti ale netráp sa bez nich načo keď nemusíš naozaj dôveruj lekárovi tie lieky sú nato. 🙂😉
Mne začali zaberať asi po mesiaci. Na začiatku sa mi príšerne zhoršil stav, ale potom všetko bolo v poriadku. Nanešťastie mi po nejakej dobe a po navýšení nesadli a musela som prejsť na Alventu.
Mnoho ľuďom ale práve Elicea zaberie hneď 🙂