Pekný deň prajem. Verím že nájdem na moju otázku odpoveď 😊 budem veľmi vďačná. Máte niektorá skúsenosť s touto hematologickou ambulanciu? Skôr ma zaujíma prístup, liečba a za aký čas Vam prišli výsledky. Ja sa plánujem objednať kvôli opakovaným MA. Ďakujem krásne za Vaše odpovede.
@junyk ja ja som chodila 9 mesiacov k doktorovi. Je naozaj veľký odborník. Skvelý prístup ako on, tak ak sestrička. Prvé výsledky záleží, čo ti bude brat. Niečo bolo sa mi zdá za 2 týždne a niečo sme čakali vyšše mesiaca,skoro 6 týždňov. Medzitým nastavil liečbu. Prvýkrát mi brali 8 ampuliek krvi. Už potom to bolo menej. A vždy podľa výsledkov.
@junyk vieš čo keď som tam bola pred rokom tak som čakala na výsledky mesiac... A keď som tam bola tento mesiac tak mi povedala sestrička že príďte o dve hodiny... Ja ze kedy? Ze dnes o dve hodiny... Ja som nechapala.. Ze to akože ozaj dnes? Ona ze áno... Ale teraz som tehotná čiže to potrebovali asi hneď aby to podchytilo ak by tam niečo bolo.. Ale chvalabohu teda nebolo... Ale veľmi dobrý doktor, má zapísané už niekoľko rokov co sa deje, prečo tam chodím a tak... Nepyta sa to zakaždým a vyzerá, že vie..
@junyk to je doktor Šabo?