Skúsenosti s klinikou Alpha medical NR - hematológia

junyk
21. sep 2020

Pekný deň prajem. Verím že nájdem na moju otázku odpoveď 😊 budem veľmi vďačná. Máte niektorá skúsenosť s touto hematologickou ambulanciu? Skôr ma zaujíma prístup, liečba a za aký čas Vam prišli výsledky. Ja sa plánujem objednať kvôli opakovaným MA. Ďakujem krásne za Vaše odpovede.

miiriaam
21. sep 2020

@junyk to je doktor Šabo?

junyk
autor
21. sep 2020

@miiriaam áno k nemu sa mam hlasit

miiriaam
21. sep 2020

@junyk ten je dobrý, aj odborník.. Nam robil testy dávnejšie lebo mame dedicnu trombozu v rodine a teraz keď som ostala tehotná tak každý mesiac mam chodiť na krv aby sa to podchytilo ak by náhodou.... Ale teda iné veci som s nim neriesila

junyk
autor
21. sep 2020

@miiriaam ďakujem krásne za tvoju odpoveď ja idem teraz 1x žiaľ už tehotná nie som tak hľadame príčinu a môžem sa opýtať za ako rýchlo ti prišli tie prve výsledky?

elumina
21. sep 2020

@junyk ja ja som chodila 9 mesiacov k doktorovi. Je naozaj veľký odborník. Skvelý prístup ako on, tak ak sestrička. Prvé výsledky záleží, čo ti bude brat. Niečo bolo sa mi zdá za 2 týždne a niečo sme čakali vyšše mesiaca,skoro 6 týždňov. Medzitým nastavil liečbu. Prvýkrát mi brali 8 ampuliek krvi. Už potom to bolo menej. A vždy podľa výsledkov.

junyk
autor
21. sep 2020

@elumina samé dobré správy ďakujem 💋 a objednanie na termín taktiež bolo rýchlejšie?

miiriaam
21. sep 2020

@junyk vieš čo keď som tam bola pred rokom tak som čakala na výsledky mesiac... A keď som tam bola tento mesiac tak mi povedala sestrička že príďte o dve hodiny... Ja ze kedy? Ze dnes o dve hodiny... Ja som nechapala.. Ze to akože ozaj dnes? Ona ze áno... Ale teraz som tehotná čiže to potrebovali asi hneď aby to podchytilo ak by tam niečo bolo.. Ale chvalabohu teda nebolo... Ale veľmi dobrý doktor, má zapísané už niekoľko rokov co sa deje, prečo tam chodím a tak... Nepyta sa to zakaždým a vyzerá, že vie..

junyk
autor
21. sep 2020

@miiriaam veľmi pekne ti ďakujem za odpoved. Ani si nevieš predstaviť ze momentálne v stave beznádeje krátko po MA 😪... ako ma vedia potešiť takéto drobnosti. 😊

miiriaam
21. sep 2020

@junyk rada😊neboj, všetko bude okej, držím palec