Ahojte, aké máte skúsenosti s týmito tabletkami ? Pomáhajú Vsm ?
mne nepomohlo, napriek tomu som bola stale chora… vyhodila som ich do kosa
@kukuleinka18 syn bral a mam pocit ze jemu to dost pomohlo
ano su super na posilnenie imunity pri chorobe
môjmu malému pomáhal, ale zostal nan alergický, tak ho musel prestať brať
@michaela329 môžem ich kombinovať s magnesium, vitamín C a D ?
@kukuleinka18 to všetko som normálne brala. Mne imunolog k nemu poradil SELEZIN ACE a vitamín D. Beriem aj magnosolv od kardiológa, takže asi ano.
@michaela329 koľko tabliet na den ?
@kukuleinka18 to Ti povie Dr. predsa. Ja si to už nepamätám, je to skoro 10 rokov.
@michaela329 lebo mám silnu chrípku a to mi pomaha pri covide tak preto
@kukuleinka18 no však ale to sú lieky na predpis, takže ten, kto ich predpísal, tak Ti hádam napisal ako ich brať. Pri covide som brala 2-2-2 a môj muž 1-1-1. Pretože ja mam imunitné problémy a on nie. No toto musí Dr. určiť a nie že si sama naordinujem.
@kukuleinka18 ja som to brala kvoli castym aftam a v case, ked som mala akutne afty, tak som mala brat 2-2-2, inak 1-1-1, ale to bolo davno, hadam si dobre pamatam...🤔
@kukuleinka18 ja som ich nedávno vyhodila do koša. Mali sme na covid. Ale nemali sme našťastie ťažký priebeh tak sme vybrali len pár a ostatné vyhodili.
@kukuleinka18 pomohli. Ale pocas kury som bola chora stale, v kazdom tom cykle mi bolo nieco celkom ine. Ked som sa konecne z toho dostala, bolo treba zacat dalsi cyklus a ta dokola. Ale prva tak trojmesacna kura mi nezabrala vobec, druhu som mala predpisanu po roku od prvej a po nej to uz konecne funguje, choroby nenachytam, hoci som im vystavena v kolektive.
@kukuleinka18 mne pomohli. Brala som 3 mesiace kvôli nízkej imunite. Herpes som potom nemala zo 5 rokov.