babenky od zajtra zacne brat globule IDELYN a aj krem IDELYN.Mate niektora skusenst stymto pripravkami,pomohli vam?
@stanislavao to faaaakt?
@stanislavao a co vam pomohlo?lebo mne sa stale vracaju tieto trampoty
Mne nepomohol vobec
Baby pri stipani a takychto problemoch vam nepomohol vobec? neviem uz pomaly po com siahnut, kedze tieto problemy sa ma drzia ako kliest ☹
ja som sa počas celého tehotenstva a aj po sa umývam s idelynom, neviem na neho povedať nič zlé, som s ním spokojná. Na intímnu oblasť používam práve tento gél. Môžem odporučiť.
tiez pouzivam idelyn krem - je celkom fajn, ale mykoze v tehotenstve som sa nevyhla a doktor mi musel dat gynazol. na mykozu bol idelyn slaby.
@katkabg idelyn som neskúšala... mňa tá reklama strašne znechutila 😀 ale keď som mala problém, kúpila som si Rosalgin a ten veľmi dobre pomohol.
Ja používam teraz idelyn A vôbec mi nepomáha. Mám všetko tab. Aj mastičku aj gél A nič :( to vážne ten canesten je lepší. Zbitočné vyhodené peniaze cca 25e :(
moja skusenost IDELYN nikdy viac mala som tablety aj krem a o 100% sa mi stav zhorsil az som skoncila u gynekologa a musel mi predpisat tablety.
☹
Aj ja mám pocit že mi je horšie dnes už ro brat nebudem úplne to vysadim :(
Mne pomohol jenamazol krém nie je na predpis už pri prvej dávke som cítila výraznú úľavu
Mne pomohol pri pravidelnom užívaní, objednala som ho so zlavou cez http://www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/
ktoru som nasla dost nahodne ale bolo to tam asi o 1,50 eur lacnejsie ako v lekarni, men to pomohlo dost vyrazne, po viacerych davkach spm sa zbavila problemu 🙂
Idelyn uz nikdy viac... ako hlupa som naletela reklame, po prvej tablete sa mi stav este zhorsil, intimny gel stipal tak velmi, ze som sa musela skoro pol hodinu omyvat studenou vodou, aby som si pokozku upokojila.. na krem si teda ani netrufam
Dobrý deň ja som si kúpila všetko od idelyn ale mne to urobilo ešte horšie mala som silnejšie výtoky A ešte horšie pálenie neodporúčam zbitočné vyhodené peniaze :( pomohli mi probiotika candivac. Užíva sa 3 mesiace stojí cca 20e A berie sa takto 10 tabliet 20 dní pauza A znova 10 tabliet no a takto po dobu 3 mesiacoch.
Pekný deň
Tak za mna urcite superdophilus probiotika a oreganovy olej.
Ja som si kupila idelyn tablety a idelyn gel..tablety berie. 5 den a uz nepocitujem ziadne palenie svrbenie nic...idelyn gel okamzite upokojil pokozku mozem len odporucit.
Baby mozem brat idelyn tablety sucasne s antibiotikami..
ahojte neviem ci nahodou niesom tehotna a mam palenie a svrbenie ...co by som mohla pouzit aby som neuskodila babatku?dakujem
Tak zial za mna idelyn nie.vobec nema take liecebne ucinky ako reklamuju.vyskusala som a zial som sklamana a viac za tento pripravok peniaze nedam ;(
Ahojte máte niektorá skusenosti aj s Canesten test -slúži na odhalenie ci sa jedná o baktérie alebo kvasinky.
Nekupujte idelyn.. ja som ho kúpila tiež mi vôbec nepomohol nič! Zbytočná a draha vec dokonca su nepraktické balenie neobsahuje ani aplikátor ani poriadny popis lieku... Keď už tak tiež cenesten combi.. ten zatiaľ zabral a doliečenie tabletkami wobenzyn aby sa problém nevrátil
@januska2 a este zanechava spinave pradlo. Ja som mala aj nohavice biele.
@yuliee wobenzyn zbytocne vyhodene peniaze. Ked mate znameho lekara, tak Vam povie, ze akokeby ste jedla cukriky. Osobna skusenost po operacii sa mi urobila keloidna jazva a ked som povedala lekarke, ze som jedla aj wobenzyn, tak ze som zbytocne vyhodila peniaze. A ma pravdu.
Ja používam už len beliemu. Krém som nemala. Ale mávala som veľké problémy a. Už som ATB každú chvíľu brat nechcela tak som skúsila beliemu a používam doteraz tablety ak príde nejaký problém. Ale ako všetko nemusí pomôcť každému. Canesten bol pre mňa stratený prípad. Žiaden ucinok
@katkabg krem- zrejme placebo efekt. Mne vobec nepomohol. Reklama, na ch clovek peniaze vyhodi a nic z toho.