Skúsenosti s hypnózou

sjack
17. dec 2020

Máte niekto skúsenosti s hypnózou ? Ak áno... tak čo ste riešili ? Pomohlo ?

vilma7
17. dec 2020

Áno mám, ale bola som len raz. Riešila som svoje sny, ktoré boli tak aktívne, že som sa každé ráno po prespatej noci budila unavená a každé poobedie musela dospávať.
Bola som v BA na hypnóze, určite by som neváhala ísť znova a pomohlo dokonca len jedno sedenie.
Ca 45 minút sme sa rozprávali, potom ca 45 min.hypnóza.

sjack
autor
17. dec 2020

@vilma7 hmm... a ako to prebiehalo ? Ak smiem vedieť... lebo som počul že tam sa musíš vedieť dosť uvoľniť 🙂 ja som taký, nervózny skoro vždy... neviem sa ukľudniť veľmi.... rád by som riešil aj moje úzkosti a aj iné veci

vilma7
17. dec 2020

@sjack d úzkosťami atď určite pomôže hypnóza.
Najskôr sme sedeli oproti sebe pri jeho stole a debatovali o mojom probléme, ako ho riešiť, ale aj tak celkovo. Ale veľmi zaujímavá debata.

Potom som si sadla do polosedu/poloľahu, a on sedel vedľa mňa a začal čítať. Predtým sme diskutovali aj emailom takže už bol pripravený s akým problémom prídem.
Pamätám si vedome asi prvé tri vety. Potom nič.
Keď ma vrátil do vedomia, tak som mu mala povedať, že asi ako dlho to trvalo. Tipovala som tak 10 min...a bolo to 40 minút.
On určite pomôže aj s tým, ako navodiť uvoľnenie atď.
Mne hneď povedal že už nebudem môcť chodiť, lebo som dobre spolupracovala.
Ale na všetkom sa dá pracovať a zrejme bude treba viac sedení, ale všetko sa dá a on už bude vedieť ako na to.
Hypnos.sk, Miroslav Danaj.
Skús mu napísať a uvidíš. Ja ho stále odporúčam, úžasný, múdry, sčítaný, vyštudovaný človek.

sjack
autor
17. dec 2020

@vilma7 ďakujem 🙂

vilma7
17. dec 2020

@sjack on je úplne kľudný pán, myslím že aj svojim prístupom ukľudní človeka. Určite za vyskúšanie nič nedáte. Držím palce.