Dobry den, môžem ho užívať ak sa citim slabá, bleda tvari, mám oslabenú imunitu ? A môžem ho užívať iba týždeň alebo najmenej 3 mesiace ? Dakujem za rady.
@pralinka25 dostala si to od lekára ?
@kukuleinka18 zajdi si najskôr na rozbor krvi, možno potrebuješ niečo úplne iné alebo silnejšie.
@evaachesa bola som včera a hemoglobin mi vyšiel v poriadku. Aj keď som pred týždňom odpadla pri menstruacii, odvtedy som slabá, malátna, bleda v tvari. Tak neviem či mám vyskusat zelezo.
@kukuleinka18 ked ho mas dostatok nepotrebujes este viac
Tekutiny tekutiny tekutiny to je zaklad
beriem roky
@mabenn máš nariadené od lekára ?
@kukuleinka18 nie, mam nariadene od seba, pocas tehu som zacala mat nepokojne nohy, trva to dalej aj po porode a odstaveni...lekar o tom vie, bola som par rokov po brani globifer na preventivku, zelezo som mala v norme...ak by ho neberiem, tak by to bolo zle...zrejme dobre nevstrebavam zelezo zo stravy, hoci maso jedavam...
pozri, nikto nevie, co ti je a preco, ci mas v poriadku stravu, psychiku, zivotny styl, ci nemas iny zdravotny problem, atd, pokial preventivka nic neukazala, mozes zelezo skusit, je to volnopredajny doplnok stravy...uvidis po nejakom case, ci ti to pomaha alebo nie a podla toho budes dalej riesit...zelezo zvykne zapekat a farbit stolicu, ak ho ma telo vysoky prijem, takze uvidis aj podla toho...po mesiaci prijmu sa nemusis bat, ze ti urobi neviem co, skor ti mozno nepomoze, ak tam ide o nieco ine...roky beriem D, C, zelezov a vapnik, lekar je s tym ok
Ja ho uzivam 3 mesiace.