Skúsenosti s Fraxiparínom

lukihomamina
23. júl 2014

Ahojte baby, chcem sa opýtať, či sa Vám niektorej stala podobná skúsenosť. Pichala som si mesiac Fraxiparim do brucha kvôli podozreniu na trombozu. Už 2 tt si ho však nepichám a teraz ma 2 dni dosť pobolieva jedna čast brucha a našla som si tak pod kožou aj takú malú hrčku a tam ma to najviac bolí. V tom mieste som mala aj modrinu po vpichu ale teraz tam už modrina nie je len tá hrčka, tak som sa dosť zľakla tej hrčky - či je to nejaký tromb alebo čo? Ale kedže si to nahmatám pod kožou trošku hlbšie, tak mi príde, že je to v tuku a tam neviem, či môže byť tromb. Dakujem za každý názor

janinah
23. júl 2014

to sa ti vstrebe,ale dlhšie to potrvá

lukihomamina
autor
23. júl 2014

@janinah aj ked to bolí, ak je to v pohode? čiže nemusím stresovať? 🙂

siska765
23. júl 2014

@lukihomamina ahoj aj ja si picham Fraxiparine, niekedy sa spravi aj modrinka ale neriesim,doktorka povedala ze aj hrcka sa moze stat ale to same zmizne,aj kamosky mali hrcky,nic si z toho nerob,urcite skoro zmiznu 😉

livocka21
23. júl 2014

@lukihomamina ja som si pichala cele tehotenstvo a takych hrciek som mala habadej....to zmizne 🙂

eva278
23. júl 2014

@lukihomamina ja mám riadne hrče 🙂 mňa nebolia, skôr to svrbí, ale stresovať podľa mňa nemusíš, je to častá reakcia na fraxiparin

niki101988
24. júl 2014

@lukihomamina No stress ak ešte budeš niekedy pichať zistíš že je to bežné
Prajem však aby si nemusela 😀

maria1989
24. júl 2014

@lukihomamina neboj nič, je to bežné 😉