Skúsenosti s E.coli

3. feb 2023

Ahojte.kto ma skusenosti s touto bakteriou?ake lieky ste brali a pomohlo vam to?mam za sebou tri stery a stale pozitivne.som uz zufala.dakujem

palculienka40
3. feb 2023

Antibiotika podla citlivosti, posilnenie imunity, davaju mi pravidelne urovaxom. Probiotika, zvysena hygiena po stolici, pred a po styku u oboch. Bavlnene pradlo, ziadne tanga.

autor
3. feb 2023

@palculienka40
@palculienka40 mam teraz xiomirax 500 ...predtym bitominn 375 ...a vobec to nepomaha.sprchujem sa po velkej.kazdy den cisty uterak atd.ale aj ty mas taku riedku stolicu?a ako dlho to uz mas?ja som uz na nervy z toho

palculienka40
3. feb 2023

Ja mam skor zapchy. Ja som to riesila roky. Vacsinou zabral az ciplox. Ja uterak na predok a druhy zadok. Biele a periem ich na 90tke. Teraz to riesim uz prirodne TCM lebo som bola zufala. Tak dufam ze zaberie.

palculienka40
3. feb 2023

Nepouzivam zospodu mydlo. Mudr. mi odporucila debriecasan gel aj roztok, sama som si nasla multigyn actigel, striedam s vulvovagi sprej. Oralne probiotika, pizor na damske vlozky mozu robit problem uz som menila niekolkokrat, prirodny gynex posilnuje celkovo. Je to beh na dlhe trate. A este topka vaginalne bylinkove gulicky, u nas predaj skoncil, objednavam uz len cez aliexpres ale pomohli velmi. Moja mudr. mi uz bic nechce davat.

misickaa4
4. feb 2023

@palculienka40 dobry den, mimo temu ale u koho to riesite TCM?
Vdaka

palculienka40
4. feb 2023

@misickaa4 v Ba je terapeut ale da sa aj online cez stranku dobry jazyk.

cipina
4. feb 2023

E.coli mas z posvy?

mila19
4. feb 2023

Dobrý deň, skúste zmeniť aj stravu. Malo sa o tom hovorí, ale vegetariánska by vám určite prospela. Vegeťáci majú dosť menej tej baktérie v sebe. Plus sa pozrite aj na kávu. Možno jej pijete veľa prípadne aj silnú. Mne robila problémy aj silná káva.

autor
4. feb 2023

@mila19 pijem kazdy den nesku jednu lyzicku.ale aj tu som obmedzila.ale dakujem za rady.

autor
4. feb 2023

@palculienka40 dakujem za tvoj komentar.uvidim co ukaze dalsi ster

autor
4. feb 2023

@cipina ano

cipina
4. feb 2023

Ja by som urcite skusila vaginalne probiotika po dobrati antibiotik (podla citlivosti), zmena stravy ako radia dievcata, bavlnena spodna bielizen 🙂 dufam, ze si s tym poradis

palculienka40
4. feb 2023

to nebude kávou. to je oslabený organizmus, namnožené nepriaznivé baktérie, antikoncepcia, kotikoidy, atb., sladké, imunita je hlavne v čreve. mám poruchu imunity 22 rokov, na imunoalergologiu ma poslala gynekologička našťastie. mne vaginálne probiotiká nerobili dobre, ale treba odskúšať. stará doktorka mi povedala, ze to spôsobuje priepustnosť hrubého čreva, treba to riešiť komplexne. Teraz sa liečim už druhý mesiac po brutál zápale priedušiek, zostali mi ešte dutiny, no vybrala som 5 balení atb a už mi nič nedajú, tak to riešim prírodne, a prejavilo sa to aj zospodu. Robí to aj stres.

palculienka40
4. feb 2023

Rado sa stalo. 🙂

mila19
4. feb 2023

To je fakt nič konkretne mne vysoký podiel robusty v káve nerobí dobre, tiež dráždivé koreniny stačí wasabi pochutiny
Jasné imunitou to byť môže, ale otázka čím to je v tej imunite zrazu. Napadla mi ešte jedna vec - dentálna hygiena. Konkrétne . Možné hnisavé vačky tiež dokážu rozbiť imunitu. Ale stačia aj pľúcne chlamýdie.

mila19
4. feb 2023

@palculienka40 presne ! Ja som sa zase samoštúdiom dopracovala k tej priepustnosti čreva. Super, že ste to spomenula! Zmena stravy potom a začať vylúčením lepku zrejme a mliečnych výrobkov, ale zrejme to bude individuálne kto načo vytvára antigeny (existuje taký domáci test (fooddetectiv) a reaguje alergiou. To si dať pozrieť.

palculienka40
4. feb 2023

@mila19 aj pľúcne chlamýdie svedčia o zniženej imunite. Priepustné črevo má asi každý, kto má problém s imunitou. Vaginálne infekcie je slabá imunita slizníc, to je ako nos, či ústa, u ženy je to prvý znak. Ja mám vylúčené obilniny, mlieko, plus iné alergie, ktoré mám. Treba ísť na to komplexne. Čo sa týka zubov, každý zub je párový s niektorým orgánom. A nízka slližničná imunita môže znamenať nízke déčko, ktoré zodpovedá za imunitu slizníc. Rovnako aj nízke železo. Je to všetko komplikované a komplexné.

autor
4. feb 2023

@cipina ďakujeme za tvoj koment 🙂

bobsent
4. feb 2023

vitagyn C.a silver caps. všetko ostaté vyhodené peniaze.celý rok pozitívny ster e coli.momentálne si ide dať vyrobiť u imunologičky autovakcínu.

palculienka40
4. feb 2023

@bobsent vitagyn C sa da zohnat v lekarni? A silvercaps?

autor
4. feb 2023

@bobsent cely rok? 😯 To si mala ty..a pozitivne z posvy ?

timea301196
4. feb 2023

Pridám sa aj ja

palculienka40
5. feb 2023

Ja z posvy s malymi prestavkami aj dlhsie

timea301196
5. feb 2023

Ako sa u vás prejavuje

palculienka40
5. feb 2023

@timea301196 palenim, vytokom; bolesrivym stykom. Bolestami podbruska a pocitom chladu na podbrusku.

timea301196
5. feb 2023

@palculienka40 presne to mám aj ja. Stále mi dá len macmiror a koniec. Zas sa to vráti

palculienka40
5. feb 2023

@timea301196 ale aj celkove? Mne to nacas preslo po dvoch baleniach tabliet macmiroru alevo dve az tei cifinu

timea301196
5. feb 2023

@palculienka40 ja som alergická na penicilín je to naprd.
Dala mi teraz dva balenia ale ešte som nezačala. Mne hodne pomáha vitagin

timea301196
5. feb 2023

Pre partnera mi nechce dať nič

palculienka40
5. feb 2023

@timea301196 to sme brali obaja.