Dobry den mamicky prosim vas chcem vas poprosit o radu mate skusenosti s detoxikaciou organizmu ? S praskom Naturalhelp complex? alebo z tabletkamy guarana ? dakujem
Na detox su co sa tyka prirody najvhodnejsie vytazky z:
rastlina NONI - Morinda citrifolia
ovoccie Maqui berry- zdaleka najsilnejsi antioxidant medzi ovocim na svete
Lykopén- najsilnejší antioxidant rastlinného pôvodu, získavaný zo specialnych druhov paradajok
Kludne mi napis spravu, poslem ti nejake odkazy, nechcem tu robit reklamu eshopom
NaturalHelp complex ma vynikajúci prostriedok na prečistenie, a veľmi šetrný, jemný,a jednoducho sa používa. Ja ho používam už dlhšiu dobu s väčšími menšimi prestávkami podľa potreby a môžem povedať, že nemm problémy ani so stolicou, ani s nadúvaním, a vôbec. Vrelo odporúčam🙂
@veronika56 veľmi dobre skúsenosti mám aj s Pro balanc od spoločnosti LR. Vhodné na detoxikáciu organizmu
Pokial viem, tak guarana nema detoxikacne ucinky, skor pomaha pri unave a vycerpani, dodava telu energiu..ma podobne ucinky ako kava, kedze obsahuje kofein, pozri tu: http://www.nutrimas.sk/Guarana-BIO-90-kapsuli-d....
Ja by som skor na detoxikaciu odporucala chlorellu, najdes ju tiez na tej stranke, rozne balenia, BIO.